Maksuvõlgades Desknote Eesti spämmib

Internetis tegutsev rämpsreklaamide masspostitaja infokiri.eu on välja saatnud arvutite müügiga tegeleva Desknote Eesti reklaami. Paraku on inimeste postkasti risustamine pankrotistuva firma meeleheitlik katse. Desknote Eesti maksuvõlg on 273 043 krooni. Seisuga 30. oktoober 2008 siis käibemaksu -222 525, sotsiaalmaksu -38 470 ja tulumaksu -12 048.

Hahaa, Desknote omad on võlgades ja haarasid viimase meeleheitliku katsena spämmi levitamise õlekõrre järele. Hale, sest mina ei tea ühtegi inimest kes oleks spam meilide peale midagi internetist ostnud. Küll olen ma agressiivsetele saatjatele mõnikord märku andnud, mida ma nendest arvan.

Selguse huvides täpsustan, et minu jaoks on spam meiliga tegemist siis kui ma ei ole selle firma ega ka reklaami levitaja (antud juhul infokiri.eu) teenuseid kunagi varem kasutanud ega andnud neile oma meiliaadressi. Ma tean üsna kindlalt, et selle rämpsuga rüvetatud aadressi müüs neile Krediidiinfo.ee kes peab firmade kontaktide andmebaasi ja kellele selline meilide andmebaasiga äritsemine on lisasissetuleku allikas. Mul on selle kohta ka kiri, kus seda väitis üks spammi saatjatest, et tema omandas minu aadressi just sellisel viisil.

Küsitlus ka sellel teemal

[polldaddy poll=1061646]

2 thoughts on “Maksuvõlgades Desknote Eesti spämmib

 • 5. november 2008 at 13:02
  Permalink

  jah – väga vale käitumine firma poolt, kelle arvutid mulle väga meeldivad. Olen endale sealt kaks läpakat ostnud ja tuttavatele kaks korda rohkem soovitanud. Lemmikuks sai Desknote siis, kui ma olin ta maha visanud ja kogemata ka õllega üle valanud ning kui arvuti otsustas ikka edasi töötada.

  Et see aga reklaamina ei kõlaks, siis pärast eelmise läpaka tagasimüüki pidin kolme päeva asemel viis nädalat raha ootama. Ootaks vist siiani, kui poleks sinna üle kümne kirja saatnud, samapalju kõnesid teinud ja lõpuks ise tigedana kohale läinud.

  Seega – sakib täiega…

  Reply
 • 27. märts 2018 at 16:49
  Permalink

  Firma nimed: UnitedTrading OÜ; Desknote Eesti OÜ; registrikood 10889256, asutatud 30.08.2002, Kustutatud 12.02.2010

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga