Kirjatsura märkas, Rentsli Reporter tegi uudiseks

Kirjatsura avaldas oma blogis ühe firma saadetud kirja. Umbes 7 klassi haridusega saatja näis pakkuvat  kirjavigadest pungil meilis infot nätsujälgede eemaldamisest kaubanduskeskuses. Kanal 2 ja tema “uudiste saade” Rentsli Reporter tegi sellest aga uudisloo.

Olen varem üsna mitmel korral öelnud halvasti Kanal 2 Rentsli Reporteri nimelisele saatele. Mitte ainult selle pärast, et tähtsaim on liiklusõnnetuste ja krimirubriik, vaid mannetu sisu pärast. Reporteri vaatamine on nagu WC-s käimine ja enne vee peale tõmbamist: haiseb ja paha on vaadata. Kõige kerglasemad asjad aga ujuvad pinnale.

Isegi uudiste taustale muusika mängimine ei päästa olukorda. Ma pole küll viimaseid reitinguid kontrollinud aga tundub, et umbkeelsete Eesti ajukääbikute segment on endiselt kõige suurem. Ma mõtlen neid, kes ka istuvad selle infovaba tunnikese teleka ees. Ma ise nimelt lasen dvd-salvestajal oma aega sellele kulutada ja hiljem vaatan talletatud asjad pisteliselt läbi. Tuleb ju siiski kursis olla, kuivõrd mannetut sisu näidatakse paarisajale tuhandele inimesele igal õhtul.

Kirjatsura võttis oma blogis vaevaks seda nätsude eemaldaja kirja 19. novembril kajastada järgnevalt:

Saabus kiri ettevõtjalt (kirjaviis muutmata):
Tere. Tegeleme nätsu eemaldamisega. Hetkel teeme Ülemiste keskust ja Kristiine keskus on meil juba tehtud. Kuna nätsu probleem on ülemaailmne probleem ja sellele on leitud lahenuds, siis mõtlesime et anname teile ka teada et selline teenus on olemas. Ülemiste keskuse puhastus orienteeruvalt kestab selle nädala lõpuni, kui on huvi vaatama minna. Lisa informatsioon meie kodulehelt
http://www.kivipuhastus.ee

Rentsli Reporteri kirjasaatja Eda-Liis Kann võttis vaevaks sellest isegi uudislõik teha ja tiris tõenäolise  meili saatja ka kaamera ette. Nagu öeldakse, ka kehv reklaam on ikkagi reklaam.

0808913_ivar_leiten_eemaldab_natsu_sillutiselt

Vaadake ka seda vajalikku videot, sest ilma selleta ei oleks teie elu ju mitte kroonigi väärt. Niigi magate kolmandiku oma elust maha, kulutage siis ka 2 ja pool minutit selle info teadasaamiseks, mis peaks huvi pakkuma umbes sajakonnale kaubanduskeskuse töötajale Eestis.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qxG2XTR1RC8]

Muideks, hästi tehtud varjatud reklaam! Kindlasti saavad Rentsli Reporteri tegijad oma Maakri tänava  kontori esise tänavasillutise nätsud soodsama hinnaga eemaldatud.

3 thoughts on “Kirjatsura märkas, Rentsli Reporter tegi uudiseks

 • 21. november 2008 at 17:12
  Permalink

  haha, mu blogisse tuli so postitusest viide ja ma mõtlesin esimese hooga, et Rentsel on minu kohta käiv sõimunimi 😀 jah, ma olen obsessed with myself

  Reply
 • 21. november 2008 at 18:17
  Permalink

  jah, see wordpress trikitab nende ping-viidetega. Näitab, justkui oleks keegi blogi postituses sinu blogile viidanud aga seda lugema minnes viidet pole. Tavaliselt leiad siis kusagilt äärest, et oled seal blogi kommenteerimas käinud või antud juhul oled olnud klikitud linkide hulgas.
  ma ise olen ka niimodi paar korda nädalas lootusrikkalt klikkinud, et äkki keegi viitab või arendab mõtet edasi kuid siiani pole ma selle peale ehmatanud.
  Muideks, Rents, ma olen kohanud tavaelus ainult väga võluvaid Reenasid. Seega pole halvasti ütlemist oodata.

  Reply
 • 21. november 2008 at 19:57
  Permalink

  Aga mulle Reporter meeldib. Mitte sugugi sellepärast, et nad mu blogi loevad, vaid lihtsalt meeldib. Olgu kollane pealegi, vähemalt teevad hästi seda. Mitte ei ürita kedagi viletsalt kopeerida nagu mõni teine telekanal.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga