Kuusnurk Eesti Päevalehe kujunduses

3. juulil 2008 kirjutasin Eesti Päevalehe ASile kuuluvast meelelahutuse portaalist weekend.ee, mille logo oli kaarjate äärtega kuusnurk. Tavaliselt leiab sealt lehelt paljaid naisi ja nende pesumoodi. Nüüd märkasin kuusnurka paberist Eesti Päevalehes. Seda siis spordi lehekülgedel, kus seda kasutatakse artiklist mõne väljavõtte või idee rõhutamise alusena. Leidlik viis igal juhul. Üldiselt pole ma juba poolteist aastat Päevalehte tellinud ega ostnud.

Kuusnurk Eesti Päevalehes. 20. oktoober 2008 ETV Terevisiooni saates
Kuusnurk Eesti Päevalehes. 20. oktoober 2008 ETV Terevisiooni saates

Kujunduslikult on kõige parem teksti panna tavalise ruudu sisse, mille puhul mängitakse siis kujundusega üleval ja äärtes. Ring on ka veel mõeldav kujund aga viisnurga või kuusnurga sisse jääb väga palju tühja ja kasutamata pinda.

Ma arvan, et selline sümbol kannab toimetuse ideoloogiat. Niisama seda ei kasutataks. Kuid kahjuks pole see toonud märgatavat äriedu, sest Postimehele jäädakse loetavuselt märgatavalt alla.

[polldaddy poll=1130009]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga