Kuusnurk ERR kodulehel

ERR ehk Eesti Reformierakonna Ringhääling on maksumaksja poolt finantseeritav korporatsioon. Nende kodulehe avalehelt leiame juba 4 kuusnurka. Neid on kasutatud kontekstis, kus tavaliselt kasutatakse lihtsamaid sümboleid ehk otse öeldes ristkülikuid.

pilt www.err.ee
pilt www.err.ee

Ärge nüüd sellest rohkem välja lugege kui lihtsalt meeldivat üllatust kuusnurkade avastamise teel: neid kohtab firmade logodel (Marfin Bank), Eesti Vabariigi aurahal (Valgetähe orden), naise ehtena, arvuti klaviatuuril või lausa riigi vermitud mündil (prantslaste 2 eurone). Kindlasti leidub neid veel huvipakkuvamates kohtades, seega jääge kanalile.

Virgo Kruve

Siia kirjutan oma mõtteid ja tähelepanekuid Eesti elust. Mõnikord lisan ka teemakohaseid pilte, mis on minu tehtud kui pole nimetatud teist autorit/allikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga