Vägistatud Jaak Juske jääb töötuks 1. jaanuaril

Need jõulud tulevad Tallinna meedias eksponeerituima opositsiooni kõneisiku Jaak Juske jaoks mustad. Ta kirjutab oma blogis, et neid vägistati lausa vapipäeval ja ta jääb uuest aastast töötuks. Olen siiani arvanud, et sotsiaaldemokraatide kohta pole mõtet midagi arvata, sest halba ei taha rääkida ja head justkui pole. Mäletan seda üleolevust 2005. sügisest kui keelduti isegi arutamast osalemist Tallinna juhtimisel.

Kaader filmist Tuulepealne maa kus peksti läbi seinale punalipu riputanud ja nõukogude laule laulnud mees.
Kaader filmist Tuulepealne maa kus peksti läbi seinale punalipu riputanud ja nõukogude laule laulnud mees.

Ma ei loodagi mõista vägistatud Jusket ega oska taolisi üleelamisi ka kuidagi sõnades lohutada aga viitan siiski võimalusele, et üks töökoha kaotav linnavolikogu liige on Eesti kontekstis märksa väiksem probleem kui Kohila vallas 200 paberitööstuse koondatavat. Juba praegu on vallas kirjas ametlikult 162 töötut. Seega valituses osalevad Sotsiaaldemokraatliku erakonna liikmed võiks küsimusele “kes tegi?” vastata peeglisse vaadates, et “ise tegime!”

Antud postituse juurde lisatud pilt ei seostu kuidagi vägistamise, Jaak Juske ega Tallinna opositsiooniga!

[polldaddy poll=1215291]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.