Algas valimiste eelne infosõda

Täna tegi Starman AS otsuse lõpetada äärmiselt vaadatava PBK ehk Pervõi Baltiiski Kanali edastamine. Kümnetes tuhandetes kodudes on täna segadus. Mina olen kurb, sest juhtoinad jäävad nägemata. See, kuidas nad püüdlikult vene keelt räägivad. Näitena meenuvad Mihkelson, Paet, Laar ja teised sellised vene vastasusega silma paistnud tegelased, kes vene kanalis teevad aga head nägu.

PBK uudiste algusgraafika
PBK uudiste algusgraafika

Tarmo tõi ka välja, et PBK uudiste asemele pandi kanal Ohota i rõbalka (jaht ja kalastus). Mulle tundub, et varsti tuleb Notšnoi Dozor tänavatele ohotat ehk jahti pidama ja juunis tuleb ka esimene valimiste rõbalka.

Keskerakond tõi täna välja ka Ansipi läbikukkumiste piketeerimise kampaania, millest kirjutasin eelnevalt.

Minu meelest pole õige Toompea kriitilist infot edastava telekanali vastu võidelda selle füüsilise kinnikeeramisega. Asemele tuleb pakkuda midagi võrdväärset aga ETV2 seda praegusel kujul olla ei suuda.

0808851_pbk_uudised_juhan_parts

[polldaddy poll=1268722]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga