Naise vanuse mõõdik: piltidega

Internetil on huvitav omadus ka vanu lugusid ülesse soojendada ja neid siis uues kastmes serveerida. Umbes nagu Rentsli Reporter ehk K2, mis paari päeva eest lubas lugu eesti meeste puuviljade tundmisest aga hiljem oli see subriitritega! Kujutate ette, et eesti mehed räägivad – saksa keeles! Ja puuviljade nimesildid on saksa keeles! Televaatajana oleksin ma sellisel kujul oma elu raiskamise ja risustamise pärast maruvihane aga õnneks kasutan järelvaatamist ja oma valitud ajal ning muude tegemiste kõrvalt ja seetõttu võtan seda kergemalt.

Mäletasin juba möödunud kevadest ühte postitust, mis kirjeldas naise vanust teljel voodi ja temale loo rääkimine. Eks kõik ole kuulnud seda ütlust, et naise armastus käib kõrvade kaudu. Eriti meeldisid mulle selles:

18 aastane – Sa räägid talle loo ja viid ta voodi.

28 aastane – Sa ei pea talle rääkima lugu, et teda voodisse viia.

Tundub tõesti, et kahekümnendate lõpus on meeste ja naiste voodihuvid samale lainele jõudnud. Sealt edasi algab siis langus, mis meeste puhul saabub kiiremini.

Algse loetelu naise ja lugude rääkimise kohta vanuses 8 kuni 78 aastat tegi Punapea kroonikad juba 16. mail 2008 kuid käesoleva aasta alguses pandi ülesse justkui piltidega huvitavamaks tehtud versioon. Igatahes ütlen, et vana versioon on enamasti parem kui töötlus.

Foto on selle teise versiooni juurest: http://oksepost.files.wordpress.com/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga