Sain Ekspressi blogijate tabelisse

Eesti Ekspress on möödunud aasta kohta teinud blogivatest poliitikutest pingerea. Ma olen meelitatud, sest on hea tunne olla viies ja eespool Silver Meikarit, Jürgen Ligi, Urmas Klaasi, Priit Toobalit, Mart Laari, Tunne Kelamit, Marek Strandbergi, Edgar Savisaart.

Minu jaoks on poliitik ikkagi see, kes on valimistel kandideerinud ja saanud ka mõnda esinduskogusse koha. Selles mõttes on minu kui mitte kandideerinu sattumine tabelisse muidugi eksitav. Isegi nime pole nad suutnud seekord jällegi õigesti kirjutada!

Tegelikult ma väga ei protesti selle üle, sest mõnevõrra on hea olla eespoolt kui vähemalt 16 Riigikogu liiget, 3 Euroopa Parlamendi saadikut ja Tallinna linnapea. See tärn seal ees tähendab siis 2008. tabelisse lisandunud blogi.

0808854_ekspress_blogivad_poliitikud

Kui vaadata minust eespool olijaid, siis tuleb vähemalt 1 postitus päevas teha kui mitte isegi rohkem, et selles tabelis tippu jõuda. Tõenäoliselt 2009. aasta tabelis mind enam ei leia aga kõvasti kirjutada kavatsen sellegi poolest.

Blogivad poliitikud 2008

Parandus: umbes 30-40 minutit pärast esimest avaldamist märkasin statistikas viidet ekspress.ee/admin/bla-bla pealt ja tõepoolest, ajalehe artiklis oli nimi ära parandatud. Tunnustan!

2 thoughts on “Sain Ekspressi blogijate tabelisse

 • 12. jaanuar 2009 at 19:36
  Permalink

  See postitamissageduse asi paistab silma juba kasvõi blog.tr.ee edetabelist – kui ma viitsisin iga päev kirjutada, oli ka ilublogi neljandal kohal. Vahepeal ei kirjutatud mitu nädalat midagi ja nüüd on blogi kuskile 50 kanti vajunud.

  Reply
 • 12. jaanuar 2009 at 23:36
  Permalink

  See blog.tr.ee tabel kasutab siiski ka tegelikku loetavust, Ekspress piirdus aga kirjutiste arvuga. Ma võin küll eksida aga sellest Ekspressi tabelist olen näinud blog.tr.ee tabeli 100 hulgas ainult Kadri Simsonit ja Gerd Tarandit.
  See näitab pigem ajakirjanike tsiteeritavate ja rahva poolt tegelikult loetavate blogide märgatavat erinevust.
  Meenub ka see Stenbocki maja lähedal olev gräffiti: kas televisioon imiteerib elu või imiteerib elu televisiooni?

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga