Parem allakäik Ansipiga! Kiiremini!

Poliitiline olukord hakkab põnevamaks minema. Keskerakond kutsub internetis protestile ansiplaste ja laarlaste vastu ning süüdistab parempoolseid Eesti majandust tabanud languses kui mitte öelda KRIISIS. Selleks pole vaja isegi mitte tagantjärgi tarkust, et prognoosida kolmikliidu mürgisust Eesti ühiskonnale. Komponendid on samad: reformikad, isamaalased ja mõõdukad sotsid. Tulemus samuti aga seekord pole lihtsalt riigi vara enam müüa ja tuleb eelarvet hakata kärpima.

Sellest allakäigu vaatenurgast on isegi sümboolne, et Reformierakonna õigel teel olnud sõiduk pani kraavi. Kirjutasin sellest möödunud nädalal pikemalt.

Kraavis käinud Reformierakonna "õigel teel" auto.
Kraavis käinud Reformierakonna "õigel teel" auto.

Kui tulla veel tagasi aadressil www.protest2009.eu toimuva allkirjade kogumisega, siis see on:

1) e-kirja aadresside kogumine ja seetõttu taunitav

2) pooleldi valmis, sest ankeedis on näiteks väljad “male” ja “female” ning lisaks Keskerakond Eesti,

3) liitunute nimekirja pole võimalik näha ja samuti ei kajastu soovitatud loosungid 7 populaarsema tabelis, kus praegu on vaid 5 korraldajate valikut.

Kokkuvõttes on see mõttetum kui aktsiiside vastane aktsioon ja kordades ebahuvitavam kui Ansipi ralli mäng, mille promo leiate ka minu blogi servast. Isegi sedavõrd, et ei vääri siia ekraanipildi lisamist.

PS. ajaloost meenuvad allkirjade kogumised ilvese presidendiks saamise toetuseks, Estonia ülesse tõstmiseks, Tallinn-Tartu maantee laiendamiseks, Sakala keskuse poolt või vastu, Ristisamba poolt või vastu, jne aga neil pole mingit tulemust olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga