Anistoni solvatakse tema sünnipäeval

Lugesin Õhtulehest, et seriaali Sõbrad staari Jenifer Anistoni kavatsetakse solvata lausa tema sünnipäeval. Nimelt olevat tema praegusel elukaaslasel plaan naise 40. sünnipäeval talle ka abielu ettepanek teha. Mul pole võimalik osundada mõnele punktile selgitavast sõnaraamatust “Mida naised tegelikult tahava” kuid siiski usun, et see jätab pigem mõru tunde. Muidugi, abiellutakse ka 60 aastaselt aga miks just see sünnipäevaga siduda?

Meenus üks pilt, mida märkasin Rentsi blogis

One Comment

  1. Eee…?

    Ma nüüd ei saa sinu mõttest päris täpselt aru. Ameerikas on sünnipäevadel propõusimine üsna levinud, kui otsustada filmide jne järele. Miks? Kingitus, äkki? Tahtmine armastatule headmeelt teha? Mina tean ka ühte sõbrannat, kes just sünnipäeval sõrmuse sai koos väikese küsimusega…

    40 aastane superstaar on veel noor naine muide, ega seal ei käi need asjad nagu Eestis, et kui 40 kukub, siis ajab naine endale poisipea pähe ja hakkab kandma halle vormituid riideid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga