Eesti majanduskriis EuroNews telekanalis

Kellel võimalik, siis vaadaku EuroNews kanalilt umbes 5 minutilist lõiku Eestit tabanud majanduskriisist. Ise teen sellest pikema postituse homme ja loodetavasti saab ka video koos tiitritega. Rubriigi nimi on Reporter ja siiani on see eetris olnud pärast veerandtundi (nt 16.20 Eesti aja järgi).

Lühidalt on lugu siis Kohila linna tabanud töökohtade kadumisest. Sõna saavad 3 Kohila töötajat, abivallavanem Argo Luik, Swedbanki analüütik Maris Lauri ja Eesti Panga asepresident Märten Ross. Loo lõpetab räppar Cool D oma laulu ja videoga “Iharluse Missa.”

Virgo Kruve

Siia kirjutan oma mõtteid ja tähelepanekuid Eesti elust. Mõnikord lisan ka teemakohaseid pilte, mis on minu tehtud kui pole nimetatud teist autorit/allikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga