inimesed

Mida teha suurte tissidega? Ajalehte viia!

0808844_tissistaar_olga_vaikeLihtne, neid tuleb kogu Eesti rahvale eksponeerida! Äkki kuulutada isegi mingisuguseks rahvuslikuks väärtuseks või ehk isegi aardeks. Just selline mõte tuli mul möödnud nädalast kui Õhtuleht pani esilehele Olga Nõmm´e pildi ja selle domineerivaks osaks olid tema tissid.

Ma arvan, et naiste elu pole sugugi lihtne, sest tissid paistavad alati välja või siis ka mitte oma väiksuse pärast. Meeste elu on palju lihtsam, sest püksi vaatavad või näevad ikkagi ainult valitud inimesed. Kuid olen teemast kõrvale kaldumas.

Nimelt häirib mind meedia käsitlus kogu sellest asjast. Noortele naistele saadetakse sõnum, et tähelepanu võid pälvida ja ehk ka austaja leida millegi poolest eriline olles. Antud juhul aga ülistatakse siis millist voorust või omadust? Need ajad kui naiseliku ilu ideaal oli nagu Willendorfi veenusel, paksuks toidetud ja suurte rindade ning reitega, on jäädavalt möödas. Nüüd tahetakse saleda pihaga ja reitega naist, kelle keha külge oleksid siis monteeritud kogukad pallid. Tänu kirurgia arengutele on kuupsentimeetrite lisamine naistesse muutunud ka lihtsamaks ja odavamaks aga see ei tohiks olla meedias ülistust pälviv teema.

Nüüd siis Õhtulehe esileht reedest:

ja kuidas mina lugesin interneti kodulehel seda kohta (asendasin 2 tähte):

0808844_tissistaar_olga
Samuti võiks seda Õhtulehe gallupi teemat: “kas teie olete oma rindadega rahul?” tõlkida kui “olete juba nõustunud meedia peale surutava naise kuvandiga ja opile läinud?”

Nimelt pole Olga Nõmm olnud sugugi mitte kaua aega sedavõrd “pommidega” vt minu varasem postitus See naine on pommidega. Kuulsaks sai ta muidugi pärast Anu Saagimi poolt “Uhke Olga” nime saamist aga ka sellest nime valikust ei saa ma aru. Kas siis “eesrindlikkus” võrdub kohe uhkusega?

Miks oli 25. märtsil 2008 Olga Nõmm märksa väiksemate tissidega?

Olga Nõmm väiksemate tissidega. www.arileht.ee/artikkel/423290
Olga Nõmm väiksemate tissidega. www.arileht.ee/artikkel/423290

Ma arvan, et nende praeguse ja varasema pildi võrdlusel võib pakkuda, et umbes veerand liitrit ehk ca 250 kuupsentimeetrit on selle naise sisse juurde lisatud.

Loomulikult müüb ajaleht ennast aga väitega, et need on ehtsad.

Õndsad on need, kes usuvad ja google fotopäringut teha ei oska!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga