Inimeste koondamine paistab Kalev Sport ekraanilt

Ütlen kohe alguses ära, et kell 18.00 algavad Kalev Sport teleuudised on minu jaoks õhtu esimesed ja meeldivaimad. Seal pole reklaami ega kollaseid loomalugusid. Ometigi on koondamised kärpinud ka telejaama tehnilist võimekust. Eile oli lausa kaks praaki. Esmalt ei käivitunud videolugu Austraalia üleujutusest ja krokodillidest. Urmas Reitelmann ootas mõnikümmend sekundit sissejuhatuse järel pildi kävitumist aga loobus ja sõnas: “krokodillidest siis teine kord. Läheme edasi majandusuudistega.” Ma tegelikult ei nurise, et Austraalia alligaatorid (krokodillid on ikkagi suured, seal on väiksemad alligaatorid) jäid videopildis nägemata.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XsMtX4e1uog]

Aga ma igatsen näha teleekraanil diktorina Irmeli Karja meeldivat olekut ja mahedat häält. Muidugi sai Urmas selles olukorras hakkama nagu vana rahu ise, kuid kaks diktorit on ikkagi parem kui üks.

Lisaks oli siis tehniline praak ka ilmateate esitamisel, kus Anet Tomašpolskaja sai enda peale musta kirja MEDIA OFFLINE. Tundub, et Kalev Media on inimeste arvu kärpimisega liiga hoogu läinud ja vallandanud ka mõne, kes tundis neid nuppe paremini kui eilse õhtu tehniline personal.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Eg2HtGgcmy0]

Ma loodan, et nad siiski parandavad ennast, sest nad on minu jaoks üsna võrdväärse kvaliteediga kui ETV uudised (mis on kallutatud!). Samuti on nad paremad kui TV3, sest ei sisalda vahele reklaami ega krimiuudiseid. Lõpuks on siis Rentsli Reporter, mida tuleb ka vaadata nagu ka WC-d külastada, mis sellest, et mõlemat on paha vaadata ja haiseb kah veel.

One thought on “Inimeste koondamine paistab Kalev Sport ekraanilt

  • 5. veebruar 2009 at 18:18
    Permalink

    Tõepoolest on neid uudiseid hea jälgida.
    Miski jama on selle ilmatydrukuga pidevalt olnud, et heli ja pilt kokku ei lange.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga