Evelinil on seksikad nibud

Jah, ma ei vaata tavaliselt sporti aga eile õhtul tasus see ära. ETV näitas Pärnus tennisehalli uue osa avamist ja seal olid kaadrid ka Evelin Ilvesest. Ta oli seekord nii õhukeselt riides, et kõik kumerused paistsid hästi läbi.

Kikkis nibudega Evelin, koos turvameestega. Pilt ETV 14. veebruaril - valentinipäeval.
Kikkis nibudega Evelin, koos turvameestega. Pilt ETV 14. veebruaril - valentinipäeval.

Minu meelest on Evelin sellel pildil väga seksikas. Ma tean, et seksikusest on pea kõigil veidi erinev arusaam ja Inno Tähismaa peab vajalikuks vaielda isegi mingi nurgelise Marcoga, et Ingrid Tähismaa võiks olla seksikas aga minu jaoks on naine seksikas siis kui tal ei ole naba eespool kui nibud. Selle lihtsa kriteeriumi järgi ongi Evelin seksikas ja Ingrid pole seda teps mitte (vähemalt I&I blogis toodud pildi järgi).

[polldaddy poll=1372494]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga