Kuhu kadusid Pärnu vallalised mehed?

Kurvad uudised suvepealinnast. Esmal korraldati vallaliste kohtumisõhtu, kuhu registreerus 15 naist ja 7 meest. Naisi oleks isegi rohkem tahtnud tulla. Kohale tuli aga vaid 3 meest: ajakirjanik, linnamees ja maamees!

Lisaks paistis Kuursaali Valentinipäeva kallistamise üritus olevat samamoodi naiste kontrolli all.

Ma ei arva, et Pärnus oleks kuidagi halvemad või aremad mehed kui mujal aga samas pole me ka nii avatud uutele tutvustele. Pealegi pole rääkimine meeste tugevaim külg. Igatahes edu järgmisteks kordadeks.

One thought on “Kuhu kadusid Pärnu vallalised mehed?

  • 17. august 2009 at 07:38
    Permalink

    Nonii, nonii, nonii.. ma võin heade mõtrete linnast siis suvepealinna kolida 😛

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.