Räige vale Rentsli Reporteris presidendi turvamisest

Eilses Rentsli Reporteris oli siis lugu Eestis kulude kärpimisest. See on praegu endiselt moes. Eilses saates jäeti mulje, nagu Arnold Rüütel oleks loobunud turvameestest. Tegelikult võttis siseminister Jüri Pihl need ära 2008. juunis. See olevat andnud 2 miljonit kokkuhoidu! Mulle jäi silma infokild, et Rüütli kulud möödunud aastal kokku olidki 2 miljonit. Toomas Hendrik Ilves on 100 korda kallim ehk tema kantseleiga koos kulub aastas 200 000 000 krooni (see loetakse 200 miljonit). Kellel käepärast riigieelarve viimane versioon, siis parandage kui saate.

Nüüd siis video juunist 2008 kus teatatakse Arnold Rüütli turvameeste ära võtmisest siseminister Jüri Pihli poolt

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SPVSeP5JqXk]

Video link http://www.youtube.com/watch?v=SPVSeP5JqXk

Ma ei ole selle peale pahane, sest kindlasti kaitseksid teda ohu korral lähimad läheduses viibijad (rahvas). Vähemalt mina küll teeksin sedasi.

Ja siin on siis eilne Rentsli Reporter seda ära võtmist kajastamas 8 kuud hiljem. http://www.postimees.ee/?id=83710 Loomulikult ütles Arnold Rüütel, et kui on vaja kärpida, siis tal ei ole midagi selle (turvameeste ära võtmise) vastu. Tuletage meelde aga Toomas Hendrik Ilvese käitumist Riigikogu palkade kärpimise peale. Tema ajas sõrad vastu (jah, mitte jalad, vaid sõrad), sest sellega koos oleks hiljem mindud ka tema sissetulekute kallale. Muideks USA president Barack Obama peab oma palgast ülal pidama oma abikaasat ja peret, talle isegi riided ostma ja neil ei lasta maksumaksjal tasuda lähisugulaste kulusid. Selline komme on tavaliselt diktatuuriga riikides või siis sovjettidel. Ah õigus, THI ongi sovjettide president. Siis on vist lubatav ja mõistetav.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga