inimesed

Anu Saagimi videol oli keelatud sisu

Sain siis eile kirja, et youtube võttis maha video, kus näidati möödunud aasta suvel (2. juuli 2008) Anu Saagimi Õllesummeril käimist. Põhjuseks toodi, et sisu oli ebasiivas (content inappropriate). Ilmselt märkasid evangelistid alles nüüd, et seal oli umbes 4 sekundiline lõik mis paljastas Postimehe gruppi kuuluva elu24 peatoimetaja aluspesu puudumise. Aga võib-olla oli siivutu, et pärast seda näidati Anu tordiste sõrmede puhtaks limpsimist Rõõmuse ja Bedwettersite pundi noormeeste poolt.

Ega ma muidu ei olekski sellest kirjutanud aga mulle tundub, et tegeliku taust on hoopis Anu poolses maine puhastamises, sest ahtaks muutuval ajakirjanike tööturul pole püksata üritustel just argument, mis aitaks paremat kontakti intervjueeritavatega saada. Aga äkki oli ebasünnis hoopis sellele eelnev lause, kus Anu hüüdis Mart Kadastikule, et tulgu aga sinna ja ta võib talle tordi pähe visata (Anu on varem Kadastikku tordiga visanud kui ta töötas veel konkureerivas kontsernis.

Õnneks on veel paljastatud Anu youtube lehel saadaval. Vaadake siis kuni youtube pole veel majanduskriisis pankrotistunud.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ym33BqbeRfs]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga