poliitika

Kampaania Minu Eesti osutus IRL poliitiku omaks

See ei ole 1. aprilli nali. MTÜ Minu Eesti taga on Pärnu poliitik Raul Sarandi, kes kuulub Isamaa ja Res Publica liitu. Ajalehes Pärnu Postimees kirjutab Teet Roosaar, et 1. mai mõttetalgud tehaks Pärnus ka IRL-i uue linnapea kandidaadi leidmiseks. Vaesed registreerujad, kes kaasatakse uue parempoolse partei asutamisse. Isegi kui 400 mõttekoja abil saadakse igast ühest vaid 3 lojaalset liiget, siis see on piisav kogus inimesi ka erakonna moodustamiseks, mille alampiir on teatavasti 1000 liiget.

Minu eesti kampaaniale kutsuv reklaamteade PBK telekanali reklaamist.
Minu eesti kampaaniale kutsuv reklaamteade PBK telekanali reklaamist.

Nüüd ma siis mõistan, miks isegi PBK peal näidatakse vastavat reklaami kutsega venelaste osalemiseks mõttetalgutel.

Järgnevalt siis pilt Äriregisti väljavõttest, mis tunnistab MTÜ Minu Eesti ainsaks juhatuse liikmeks Raul Sarandi, keda ajalehes tituleeritakse IRLi Pärnumaa arendusjuhiks.

Äriregistri väljavõte MTÜ Minu Eesti juhtimisest IRL-i poliitiku Raul Sarandi poolt.
Äriregistri väljavõte MTÜ Minu Eesti juhtimisest IRL-i poliitiku Raul Sarandi poolt.

Ma just paari päeva eest mõtlesin, et peaksin ka ennast neile mõttetalgutele kirja panema. Ühtlasi soovitama seda kõigile erakondadesse kuuluvatele inimestele, sest ei saa lasta laarikutel usurpeerida veel järjekordselt kõigile eestlastele kuuluvat sõna.

Mõned lõigud veel artiklist:

Eelmise aasta suvel asutasid “Teeme ära” eestvedaja Rainer Nõlvakuga kohtunud Raul ja Merit Sarandi mittetulundusühingu Minu Eesti. Kuigi ülejäänud erakonnad kahtlustavad, et mittetulundusühingu eesmärk on IRLile valimisteks raha kogumine, on tõde hoopis lihtsam: IRL ei suuda leida Pärnu linnapeakandidaati.

IRLi Pärnumaa arendusjuht Raul Sarandi tõdes, et partei Pärnumaa osakondadest tegutseb reaalselt ainult Pärnu linna oma. Ülejäänud eksisteerivad, aga sisulist poliitilist tegevust ei toimu.

IRLi Pärnu piirkonna juhatus asus seisukohale, et meeletu pingutamine valdades, kus erakonna liikmeid ja eestvedajaid napib, ei vääri ülemäärast aja ja jõu kulutamist. Parem on üleriigiliste mõttetalgute “Minu Eesti” tulemused ära oodata: vahest pudeneb sealt Pärnu linnapeakandidaadi kõrval teisigi kandidaate.

http://www.parnupostimees.ee/?id=101346

Varem on laarikute punt omastanud kaubamärgina sõnad “Eesti eest” ja lörtsinud oma ärastamiste ja ebaõnnestumistega isegi hümnis sisalduva Isamaa sõna. Tõsi küll, Tõnis Lukas ei suutnud teha kaubamärgiks sõna isamaa aga talle kuulub isamaaliit.

Samuti on taotlemisel kaubamärk Minu Eesti, mille juhtorganite hulka kuulus samuti Res Publicaga seotud olnud tegelane.

Valimistel näeme, raisk!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga