Postimehes lõppes lootus

Pärast tänast pilvist ilma, kus isegi NATO hävitajad ei saanud lennata ja oma õppust pidada, pani postimees pealkirjaks “Homme on õhkõrn lootus päikesele.” Sinna juurde aga sompus pilt vaevu nähtavast päikesest, mis ilmselt on loojuv. Üsna kõnekas, et kohe selle alt võib leida ka Eesti kriisi kohta artikli. Muidugi, miks süüa neid välismaa pestitsiididega puu- ja juurvilju kui isegi nende avastamisel ei jäeta neid müügilt ära korjamata. Õigemini selguvad analüüside tulemused selleks ajaks kui suurem osa partiist on juba ära müüdud ja inimesed endale sisse söönud.

postimees.ee lootus kustub
postimees.ee lootus kustub

Tuleks ka mainida, et selline pilt oli kell 17:40 paiku, kuid Inno ja Irja blogis on märksa helgema pildiga postitus tehtud kell 15:06. Paneb täitsa imestama, miks läks vahepeal sinine taevas pilve.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga