1 päevane keeristorm Inno ja Irja kohvikus

Võib päeva lõppenuks lugeda, sest innojairja.blogspot.com on jällegi taastatud ja tõenäoliselt pärast väikest meediatormi isegi loetavam kui varem. Parastajad said ilkuda, vihkajad said rõõmustada ning õhtul said fännid rahulikult uinuda. Nagu ilusas õnneliku lõpuga muinasjutus.

Kirjutasin päeval:

Aga pange tähele, nad on juba ülestõusmispühadeks tagasi. Seega varugu lugejad kannatust ja vihkajad närigu jõuetusest küüsi, sest sõnavabadust võib küll ajutiselt kärpida aga seda ei saa maha suruda.

kuid ma ei oleks uskunud, et see võib toimuda veel samal päeval. Seega siis teemale joon alla ja mõtleme parem kuidas saada hakkama II pensionisamba kuivale jätmisega või kuidas kaitsta oma rahakotti kärpimistuhinas ansiplaste eest.

2 thoughts on “1 päevane keeristorm Inno ja Irja kohvikus

 • 10. aprill 2009 at 21:28
  Permalink

  aga kesssesse kurat selle mahavõtmise taga oli ikkagi?
  ma ise kahtlustan mingit üksiküritajast moraalijüngrit.

  Reply
 • 11. aprill 2009 at 14:39
  Permalink

  Ei oska arvata. Kindlasti aga mõjub selline “maas käimine” loetavusele pigem hästi. Muidugi oli sellest ka õppida, et tuleb teha ikkagi varukoopiaid.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga