blogid ja internett

innojairja.blogspot.com blogi liikus minueesti.com aadressil

0808743-inno-ja-irja-blogi-minu-eesti1See järgnev on selgituseks blogi innojairja.blogspot.com kadumise kohta. Ma ei tea, miks see kadus või kes oli selle põhjustajaks aga pakkusin neile domeeni www.minueesti.com ennekõike sõnavabaduse säilitamiseks.

Ükski heategu ei jää ajakirjanduses hukka mõistmata

Jah, ma registreerisin selle domeeni eile aga siis olid mul teised plaanid, näiteks rahatuusadele kohane 20 miljonilise jututubade kava “Minu Eesti” propageerimine. Õhtul leidsin siis, et innojairja.blogspot.com on maha võetud ja pakkusin seejärel seda neile alternatiivset aadressi oma blogiga edasi tegelemiseks. Vahemärkusena tervitan ka neid kolmandaid kõrvapaare, kes ilmutavad alates tänasest ennast minu telefoni tekkinud kajana. Kuid otsida selle juures mingit erakondlikku seost, nagu teeb seda Ekspress on ikkagi ülim kitsarinnalisus! Saage ometigi ajakirjanikud üle, et kirjutajaid ei saa suukorvistada. Jah, neile saab teha takistusi aga ka need tehnilised probleemid on üsna kiiresti ületatavad. Nagu näete lehelt www.minueesti.com siis Inno ja Irja ei ole sugugi blogimisest loobunud. Ja mina teen omalt poolt kõiki oma oskusi appi võttes, et saaks taastatud võimalikult palju varasema blogi materjalidest ja kohviku elu läheks võimalikult väikeste kaotustega jällegi edasi.

Nii, et palun ärge otsige siit järjekordset seost Keskerakonnaga. Ma ei ole seal enam juba 1. jaanuarist 2009 ja te ei saa mul keelata lihtsalt interneti alase oskusteabe jagamist ja abi andmist inimestele, kes on Keskerakonnaga nüüd soojemates suhetes (ei peksa neid) kui te ehk tahaksite näha.

Lõpetuseks on Minu Eesti kõigi oma ja miks mitte pidada jututuba ja heade mõtete genereerimist virtuaalse blogina 365 päeva aastas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga