Politseiriik murdis ajutiselt Inno ja Irja blogi

Jah, lugejate seas populaarne ja eriti valitsuse poliitikute poolt kardetud Inno ja Irja blogi on läinud virtuaalse kaduviku teed. Ilmselt sai saatuslikuks Jüri Pihli kohta kirjutamine. Aga pange tähele, nad on juba ülestõusmispühadeks tagasi. Seega varugu lugejad kannatust ja vihkajad närigu jõuetusest küüsi, sest sõnavabadust võib küll ajutiselt kärpida aga seda ei saa maha suruda.

Eilse blog.tr.ee lehe loetuim lugu oli I&I sulgemine, koos võimaliku aiendiga.

Eilse blog.tr.ee lehe loetuim lugu oli I&I sulgemine, koos võimaliku aiendiga.

Ma loodan, et nad tegid oma blogist ka varukoopiaid, mille abil saaks siis vana blogi tekstid taastatud. Ma ise soovitasin seda paar kuud tagasi. Olin nimelt veendunud, et teatud poliitikute kohta suu pruukimine ei saa hästi lõppeda ja vaba teenuse ootamatu sulgemine ei oleks midagi erakordset.

4 Comments

  1. Virgo, sa oled tubli mees, minueesti.com on ka sinu nimele regatud. Äkki sa oskad selle asja lahti seletada:

    http://www.ekspress.ee/2009/04/09/varia/40767-juhan-saul-gross—sarav-filmiprodutsent-voi-kurikaval-ahistaja

    Tsitaat sealt: Inno Tähismaa kommentaar on nii sürreaalne, et võtab algul sõnatuks. Endine ajakirjanik väidab, et 1) ta ei tea enda nimel tehtud postitustest midagi ja 2) Inno ja Irja blogi ei ole üldse temaga seotud! “See ei puuduta mind ja ma ei oska midagi öelda selle kohta,” keeldub Tähismaa vastustest. “Mina ei tea, kes sealt blogi alt kirjutavad.”

    Inno ise ütleb, et tema seda blogi ei kirjuta ja ei tea kes seda teeb. Millest see paanika siis nüüd? Inno peaks ju ise tänulik olema, et see tõbras, kes tema nime alt esines, nüüd selle võimaluse kaotas.

    Või kuidas see asi ikkagi on?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga