Kas see ongi pangakaardi kopeerimise seade?

Mäletan paari kuu tagust hoiatust, et kui märkad pangaautomaadi juures midagi ebatavalist, siis tuleks kahlustada lisandunud seadmetes just nimelt kaardi kopeerimise seadmeid. Eile siis märkasin. Selle kaardi sisestamise pilu ees oli välja ulatuv osa. Lähemalt ei hakanud uurima, kas see oli ATM-i konstruktsiooni osa või kellegi lisandus aga igaks juhuks ei hakanud ka kaarti sisse toppima. Kes teab, mis hiljem oleks kontol toimunud.

Autori foto
Autori foto

Ma ei välista, et tegemist on mingi uut tüüpi masinaga ja see peabki seal küljes olema aga ma ei ole varem sellist asja masinate küljes kohanud ja kui juba hoiatati “võõrkehade eest” siis pigem karta kui kahetseda. Tõenäoliselt viienda või kuuenda taolise aparaadi kohtamise peale hakkaksin seda siis ka loomulikuks pidama aga senikaua hoian neist eemale.

2 thoughts on “Kas see ongi pangakaardi kopeerimise seade?

 • 13. aprill 2009 at 12:17
  Permalink

  see on pangakaardi kopeerimist takistav seade.

  Reply
 • 13. aprill 2009 at 18:30
  Permalink

  Panka ka igaks juhuks ei teavitanud? Et las teised proovivad?

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga