Liis Lass ja Elmar Liitmaa teevad laulu “Minu Eesti”

Keskerakond tellis eelolevaks eurovalimise konverentsiks, mis toimub Radisson SAS hotellis 18. aprillil, Liis Lassilt ja Elmar Liitmaalt laulu „Meie Eesti“.
Kesknädal kergitas „Minu Eesti“ katteloori ja – ennäe, kivi all ongi vähid peidus! Särasilmsete noorte varjus tegutsevad vanad poliitpretendendid, kellel küll paraku pole olnud edu avalikus debatis kaasa lüüa ja kes seepärast lähenevad rahvale n-ö prügikoristusaktsiooni kaudu. On aimata, et valijarahvas hakkab pilku ära pöörama reformikate ja laarlaste pikki aastaid aetud kraaviminekupoliitikalt ning otsima uut jõudu. Et Savisaar tuleb kõrvale trügida, on selge, ja selleks on head kõik vahendid – ka „Minu Eesti“.

http://www.kesknadal.ee/est/uudised?id=12306

Pikka ja põhjalikku käsitlust “Minu Eesti” 20 miljonilisest kampaaniast saab lugeda eilsest Kesknädalast. http://www.kesknadal.ee/est/uudised?id=12318

Nagu võite arvata, siis selle asemel tegeles klikimeedia (klikk=valitseva eliidi osa) hoopis ajalehes olnud Hitleri teemalise kirjutisega. Jah kui tänapäev on paljastatud, siis võetakse järada ajaloo konti. Näiteks Ninataga aka Ogar emane nõuab lausa kirjutajale vaimse kontrolli tegemist. Ma üldse ei imestaks kui ta tipiks oma vihakirju Vismari tänavalt, kus teatavasti asuvad või asusid kaks linnale olulist maja: hullumaja ja IRL-i pesa.

One thought on “Liis Lass ja Elmar Liitmaa teevad laulu “Minu Eesti”

  • 16. aprill 2009 at 09:02
    Permalink

    su loogika lonkab, inimene.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga