Poliitikud toetavad Eesti riigi eelarvet

Eile lõppes Euroopa Parlamendi valimisteks kandidaatide registreerimine. Dokumendid esitati 101 inimese kohta, kellest igaühe eest tuli maksta ka 5 alampalga suurune kautsion ehk 21 750 krooni. Kokku sai riik lõivudena 2 miljonit 196 750 krooni, millest 130 050 tuleb kuue valituks osutunud kandidaadi eest tagastada. Seega teenis Eesti riik umbes 2 miljonit krooni.

Peaks vist sagedamini valimisi korraldama?

Või kuidas oligi nende maanteedele kiiruskaamerata paigutamise kavaga mille kohaselt pidi iga juhiluba omava inimese kohta laekuma käesoleval aastal keskmiselt 700 krooni liiklustrahvi raha. Kas sina oled oma liiklustrahvi tasumisega juba riiki toetanud? Eile tuli välja, et isegi Riigikogus 4 keskmist palka + boonuseid saav Isamaa ja Res Publica peasekretär (maksumaksja tasub tema partei tegevjuhi töö eest) Margus Tsahkna on need tasumata jätnud ja peab nüüd asju kohtutäituri vahendusel ajama. Eks meil kõigil ole mõnikord rahaga napp, antud juhul oleks pidanud ametikoht kohustama taolisest väiksest asjast suure skandaali tekkimist. Mõelda vaid kui tema kena partei kontorist leitud abikaasa Anna-Greta peaks Kroonikast lugema “Margus Tsahkna on võlgades!”, et tema mees on võlgades, siis võtab ta oma 9 asja ja lapse(d) ning kolib tulistvalu välja. Kirjutasin sellest ka valimiste teemalises blogis.

ekraanipilt www.kroonika.ee

ekraanipilt www.kroonika.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga