majandustelevisioon

Suri telejaam TV4 ja ajaleht Molodjoš Estoni

Aprilli viimane päev sai siis kurvaks teetähiseks majanduskriisist tabatud Eesti meedia allakäigul. Juhe tõmmati välja TV4 telejaamal, mille omanik Toomas Lepp alustas selle pankroti menetlust. Neljapäeval lõpetas ilmumise venekeelne ajaleht Molodjoš Estoni, mis oleks peatselt saanud 52 aastaseks.

Hiljuti oli suletud Vesti Dnja ja nüüd siis vanim venekeelne ajaleht. Sellega jäävad siin elavad venelased veelgi rohkem vaenuliku idanaabri inforuumi ja see ei ole Euroopa Liidule hea. Olen ise näinud EuroNewsi pealt raportit lõhenenud riigist (divided country) Eestist, mis rääkis just nimelt kahest rahvusest, kes omavahel igapäevaselt ei lävi ega suhtle. Välismaalased kirjeldasid olukorda lausa Kosovo võrdlustega. Nagu kindlasti teate, siis seal Kosovos viis suur õigeuslik naaber Serbia oma väed kaitsma pogrommide kätte jäänud rahvuskaaslasi(vähemust).

Äkki ma olen liiga pessimistlik aga pärast venekeelsete uudiste viimist digitaalsele levile vähenes ka eestimeelse info kättesaadavus. Ja Eestil on suur õigeuslik idanaaber! Ma tean, et kirjutan juba nagu Marko Mihkelson aga vähemalt ei looda ma selle Venemaa demoniseerimisega poliitilist profiiti lõigata, sest minu sissetulek ei sõltu vaenlase kuju ehitamisest ja maha materdamisest nagu laarikute punti kuulujatel.

Kunagi Kalev Sport, siis TV4 ja nüüd millalgi edaspidi TV14. Tundub olevat üks äraneetud projekt. Pilt tv4 sageduselt.
Kunagi Kalev Sport, siis TV4 ja nüüd millalgi edaspidi TV14. Tundub olevat üks äraneetud projekt. Pilt tv4 sageduselt.

Ma ütleks, et Kalev Sporti tabas halb karma mis pärines juba Sõnajalgade Tipp TV ja TV1 aegadest. Nimelt oli kalevi ekraanigraafikas kasutatud läbi ruutulise mustri paistvat kala-nukku, mis tegelikult oli 2001 lõpetanud TV1 vahegraafika üks elemente. Ilmselt siis toonasest pankrotist võttis keegi lindid ja tegi nende peale uue graafika. Paraku kandus halb karma edasi ka uuele kanalile. Või tuli see siis koos inimestega. Igatahes ei looda mina majanduskriisi tingimustes näha mõne uue telejaama turule tulekut.

0808674-tv1-kala

0808673-tv1-kala

0808672-tv1-kala

Hetkel ei leidnud ma salvestust ega pilti sellest algsest kalast ja selle vees ujumisest aga äkki tuleb lugejal see pilt ka ilma meelde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga