blogid ja internettinternett

KOTI organid kotivad valitsusliidu tellimusel

Teavitan lihtsalt, et tiksun vaikses rütmis edasi, KOTI organi poisid pole minuga vestlemas käinud. Kuigi see tundub olevat pigem aja küsimus.

Lugesin Mart Viisitamme blogist, et Inno ja Irja käisid tema juures intervjuud tegemas KOTI organite suurest survest. Sisuliselt järgmisel päeval korraldati siis Tähismaade kodus läbiotsimine. Huvi pakkus ka videokaameras olnud materjal. Kas see ka kunagi ilmavalgust näeb või lisati Andmekaitse inspekstiooni Indreku ja Kadri tõestusmaterjali hulka, pole veel teada.

Teisipäeva õhtul tuli ETV-st lõik, et Mart Viisitammele esitatid täpsustatud süüdistus kus polnud enam ainult riigihanke kallutamine ega ärilise info jagamine vaid ka altkäemaksu saamine 20tuhande eest kuid seda juba abilinnapeaks oleku perioodil ehk siis millalgi 2005 kevadest kuni sügiseni. Pole midagi imestada, et novmebri alguseks kokku lubatud panna süüdistus pärast pooleaastast uurimist sai veel ühe uue episoodi. Panovil kulus ka 5 aastat enne kui prokurör loobus isegi süüdistuse esitamisest ja asi ei jõudnud kahtlustusest kaugemale. Sisuliselt keerati inimese elu tuksi. Pole hullu, sest Mart on noorem kui Panov ja kõik mis ei tapa, teeb tugevamaks.

Seega siis head isu KOTI organite poolt, kes kotivad kõiki valitsusliidu loodud politseiriigi suhtes erineval seisukohal olijaid.

KAPO või KOTI organite kokku keedetud körti tuleb süüa vähemalt 5 aastat (Panovi näide). Isegi siis jääb vastik jälelhais külge. Autori foto.
KAPO või KOTI organite kokku keedetud körti tuleb süüa vähemalt 5 aastat (Panovi näide). Isegi siis jääb vastik jälelhais külge. Foto Virgo Kruve 06.05.2009.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga