Valitsuse odav väljamüük ansiplaste moodi

Reformierakond oli see, kes lõhkus praeguse valitsuse ära. Nüüd käivad samal ajal nii selle mõranenud Kolmikliidu parandustööd (sotsid ilmutavad Jüri Pihli juhtimise järeleandlikuse märke) ja rahvaliitlasi meelitatakse valitsupekiga.  Tegelikult jätab praegune olukord mulje ära lagastatud majale uue omaniku otsimisest.

Lagastatud maja Tallinnas kesklinnas Paldiski maantee ääres. Foto Virgo Kruve 15.05.2009
Lagastatud maja Tallinna kesklinnas Paldiski maantee ääres. Foto Virgo Kruve 15.05.2009

See kinnisvara asub Toompea Pika Hermani torni nägemisulatuses aga ometigi meenutab äärelinna slummi. Olgu öeldud, et teisel pool teed ja vaid mõned sajad meetrid eemal kõrgub vist 6 korruseline ja alles juurdeehituse saanud Meriton Hotell Tallinn, kus peatub väga palju väliskülalisi. Ometigi pole neil ilmselt paigutada raha juba aasta kestnud majanduslangusega riiki. Viimane kvartal oli lausa -15,6 protsenti SKP tagasiminekut.

Samas ei pruugi juhtoinaste vahetamine või sinna maameeste kaasamine eriti midagi muuta. Pigem on õigus Ülo Vooglaiu arvamusel, et: “usaldus on lakanud, sest inimesed ei näe, et õiglus toimib.” Meenutage kasvõi pronksiöö järgseid parempoliitikute sõnu ja kohtust tulnud otsust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga