ETV Välisilm muutus IRL-i valimiskampaania kanaliks!

Sündmuskoht: maksumaksja finantseeritud ETV saade Välisilm.

Toimumise aeg: esmaspäev 18. mai 2009 kell 22 õhtul.

Valimisreklaami sisu: Astrid Kannel kutsus saatesse külla Marko Mihkelsoni, kes rääkis 10 minutit ja 32 sekundit kui paha on Venemaa, mida tuleb tema vastu kasutada ja üleüldse oma poliitilist parempoolset platvormi. Vaene Astrid Kannel, ta ei olnud isegi küsimustega kursis ja pidi neid paberilt maha lugema!

18. mai 2009 ETV saade Välisilm andis Marko Mihkelsonile 10 minutit ja 32 sekundit aega oma välispoliitiliste seisukohtade tutvustamiseks. Valimisteni on jäänud 3 nädalat. Astrid Kannel ei tea ühtegi teist valimistel mitte kandideerivat välispoliitika eksperti?
18. mai 2009 ETV saade Välisilm andis Marko Mihkelsonile 10 minutit ja 32 sekundit aega oma välispoliitiliste seisukohtade tutvustamiseks. Valimisteni on jäänud 3 nädalat. Astrid Kannel ei tea ühtegi teist valimistel mitte kandideerivat välispoliitika eksperti?

Saatel on kordus ka teisipäeva lõunal. Seega sai IRL-i eurovalimiste kandidaat 2 x 10,5 minutit tasuta kõneaega maksumaksja finantseeritud kanalis. Kas keegi rääkis veel kandidaatide võrdsest kohtlemisest tele-eetris? Õigus, see oli Urmo Kübar täna Terevisioonis ja sellest tuleb järgmine postitus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.