ERR Terevisioon sekkus valimiskampaaniasse

Sündmuskoht: maksumaksja tasutud telekanali ETV saade Terevisioon.

Aeg: 19. mai 2009 kell 7:42 kuni 7:52

Valimisreklaami sisu: saate üks juhtidest Kaileen Mägi oli kutsunud Urmo Kübara rääkima valimiste hea tava teemadel, millega erakonnad said liituda. Seesama Urmo Kübar taotleb Patendiametist kaubamärki sõnadele Minu Eesti, mida siis Rainer Nõlvak, Ain Aaviksoo ja Raul Sarandi ei saanud 1. mail läbi viidud. Esmapt tehti meedias palju kära ja välja tuli veel rohkem plära!

Mis oli Urmo Kübara sõnum saates? 5 Riigikogu erakonda leppisid kokku parempoolsete poliitikute leivanumbris ehk siis eetilised kriteeriumid valimiste läbiviimiseks. Kaileen Mägi täitis oma rolli ja rõhutas kahel korral, et Keskerakond ei ole selle parempoolsete algatusega (Urmo Kübar kuulus kuni 2007. maikuuni Res Publicasse ja läks sealt valimiste head tava tegeva MTÜ etteotsa, mis juhtumisi seostas ennast ka Minu Eesti kaubamärgiks) ühinenud.

Urmo Kübar räägib valimiste headest tavadest 10 minutit 19. mail 2009. Eraldi rõhutati seda erakonda, kes ei liitunud parempoolsete algatatud eetilise lepinguga.
Urmo Kübar räägib valimiste headest tavadest 10 minutit 19. mail 2009. Eraldi rõhutati seda erakonda, kes ei liitunud parempoolsete algatatud eetilise lepinguga.

Saade peaks olema ka järelvaadatav ‘Hea valimistava’ kutsub üles omavahelistele aruteludele

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga