Eesti Vihkamisraadio ründab e-hääletamist

Kuku raadios kõrbenud ajakirjanik Arp Müller ja ETVs möödunud sügisel vaid 1 hooaja kestnud uudiste ümberjutustamise saadet teinud naisajakirjanik asusid e-hääletamise propageermist ründama.

0808774-viharaadio-logo

Kui tänaval saaks inimene e-hääletada, siis eeldavad ajakirjanikud, et tegemist ongi kohe millegi halvaga. Vikerraadio päevasaates antakse gallupis 4 vastuse varianti küsimusele: Millena näete Keskerakonna e-valimiste telke?
Neist 3 on selgelt sellist ettevõtmist taunivad: valimispropagandana, võimaliku seaduserikkumisena, soovina tõmmate e-hääletamisele vesi peale. Ainult 1 variant on toetav: ausate valimiste osana. Tavaliselt ongi testides antud 1 teiste hulka mitte sobiv variant, nö lollide välja selgitamiseks. Antud juhul on lolle 55 protsente, kes näevad selles ausate valimiste osa
http://vikerraadio.err.ee/saade/index.php?id=651&mode=poll_vote

Kõik ei ole veel kadunud. Eesti Reformierakonna Ringhäälingu palgal ja maksumaksjalt raha saavad ajakirjanikud võivad küll Keskerakonna tegemisi taunida aga nad ei suuda isegi inimesi idiootideks sildistades, kellele antakse 1 “vale” variant, seda telkida aktsiooni saboteerida.

Ülekaalukas osa valis loetellu mitte sobiva variandi ehk ausad valimised. Ette antud vastustega üritati neid kallutada nägema selles valimisrikkumist.
Ülekaalukas osa valis loetellu mitte sobiva variandi ehk ausad valimised. Ette antud vastustega üritati neid kallutada nägema selles valimisrikkumist.

Jõudu valimistelkidele! Andke rahva võim tänaval kõndivale inimese kätte!

0808639 viharaadio keskerakond e-valimised

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga