Võtke see digitaalne Kanal 2 ja pistke pimedasse kohta!

No palju tänu, erakanalid, saite endale digitaalsele televisioonile ülemineku eest umbes 10 miljonit allahindlust litsentsi tasudes aga pilt on anomaalne. Täna puudus Koeru saatjast TV3 pilt ja Kanal 2 jäi kahel korral nii, et 3/4 pildist oli hangunud.

Järgnevalt siis Kanal 2 kotkaste reklaami järgne ekraanipilt, kus all ribal jooksevad järgmise alanud filmi tiitrid peale. Kas pole vägev? Ikkagi digitaalne!

Hea dialoog kotkastel
Hea dialoog kotkastel
jätkub...
jätkub...
veel...
veel...
huvitavat...
huvitavat...
...täpselt minut hiljem. Oli ju huvitav kotkalugu?
...täpselt minut hiljem. Oli ju huvitav kotkalugu?

Minus süveneb veendumus, et pärast teleka müümist mai keskpaigas jätan ka arvutisse digitaalse vastuvõtja muretsemata ning juulist 2010. kukun televisiooni jälgijate oravarattast maha. Milleks mulle kaks pildikasti kui arvuti võimaldab meeletult rohkem rakendusi kui vaid passiivne ekraani vaatamine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga