Erika Salumäe alustas Tallinna linnapeaks kandideerimist

Vaatasin täna Terevisiooni. Erika Salumäe rääkis oma äsja ilmunud raamatust. Eile, pühapäeval, oli ta Vikerraadio jutusaates 50 minutit sama teemaga. Tugev reklaamikampaania, pealegi tasuta. Tundub, et 2005. aasta Rahvaliidu Tallinna linnapea kandidaat on aktiviseerunud. 18. oktoobril tulevad ju uued valimised. Aga siiski, vaadates registrist, et ta on 1. jaanuarist 2008 Villu Reiljani sõpruskonnaks oleva Rahvaliidu ridadest taandunud, siis ilmselt parteilasena ta Vabaduse väljaku äärset kabinetti ei himusta. Äkki tahab teha Indrek Tarandi kombel “sõltumatu” kandidaadina ülikõva tulemuse? Mõelge ise kui uhkelt kõlaks, et andsin hääle linnapeaks saamisel kahekordsele olümpiavõtijale.

Erika Salumäe tutvustab Terevisioonis oma ilmunud raamatut. Kas see on rahvustelevisiooni kanal või reklaami televisioon?
Erika Salumäe tutvustab Terevisioonis oma ilmunud raamatut. Kas see on rahvustelevisiooni kanal või reklaami televisioon?

ja mõned pildid raamatust

0808622 0615074523 ema kus sa oled

Raamatu alguses oli kohe pealkiri: Ema, kus sa oled? See rääkis Erika Salumäe lapsepõlvest. Saatejuht Priit Kuusk pidaski ilmselt seda silmas kui üldistas raamatu tooni kui naistekat või pisarakiskujat.

Olümpiavõitja raamat, Eerika Salumäe vastuvõtt Raekoja platsil.
Olümpiavõitja raamat, Eerika Salumäe vastuvõtt Raekoja platsil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga