Jätke kärbse tapmise vabadus alles! Ka Obamale!

Ma naersin eile kui õhtulehes oli pealkiri, et kassid on rumalamad kui koerad ning Barack Obama pidi tapma televisiooni otse-eetris tüütu kärbse. Kui sellest viimasest rääkis õhtul TV3 oma uudistes, siis muutusin kurvaks. Nüüd teatab Õhtuleht Obama peale vihastest loomakaitsjatest. No see maailm peab olema ikka väga suures kriisi kui kärbse tapmisest (isegi USA presidendi käe läbi) tehakse uudiseid ja keegi võtab vaevaks kärbse surma peale protestida. Iga 5 sekundi tagant sureb maailmas endiselt inimene nälga ja meile räägitakse kärbse õigustest. Või siis hobuste, koerte, lammaste pidamisest. Otsige omale teine asendustegevus, loomakaitsjad või hakake üleüldse esmalt inimesteks.

Delfi Obama kärbsetapp tegi loomakaitsjad pahaseks

Hele laks! Obama tappis otse-eetris kärbse

Õhtuleht tegi kärbse tapmisest loo, mille lugemise ja video vaatamise peale siis mõttetud inimesed kulutavad oma ainsa elu väärtuslikke minuteid. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=334336
Õhtuleht tegi kärbse tapmisest loo, mille lugemise ja video vaatamise peale siis mõttetud inimesed kulutavad oma ainsa elu väärtuslikke minuteid. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=334336

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga