Tallinna linnapead asendavad osakonna juhatajad

Kogu parempoolne klikimeedia hurjutab Tallinna linnapead Edgar Savisaart, et ta ei ilmunud kirikuinimeste kombel ristisamba ülistamise tseremooniale ja saatis sinna pärga asetama hoopis abilinnapea Taavi Aasa.

Seejuures tuleks meenutada, et suvepealinna tiitli üleandmisele saadeti Rainer Vakra, Nõmme Linnaosa Vanem. Kes kindlasti on tore noormees, võib sügisjooksul ennast lausa pildituks joosta, kuid etiketis võiks kehtida võrdväärsuse printsiip. Kuna Pärnu linnapea Mart Viisitamm ei ole oma haldusüksust linnaosadeks jaganud ja ei saa taolise osakonna juhti saata, siis ilmselt võiks ta sügisel suvepealinna lipu loovutamisele saata ennast esindama kas kantselei juhataja või lipumastide ja -nööride ning linnavara eest vastutava majandusvaldkonna peaspetsialisti.

Nõmme uue turu avamisel jagati praeguse linnaosa vanema Rainer Vakra nimega turukotte, millega võib julgelt minna ka Stockmani ostma, ilma turvameestele silma jäämata. Foto Virgo Kruve
Nõmme uue turu avamisel jagati praeguse linnaosa vanema Rainer Vakra nimega turukotte, millega võib julgelt minna ka Stockmani ostma, ilma turvameestele silma jäämata. Foto Virgo Kruve

Ma tõepoolest ei saa aru mis peituse mängu seal Vabaduse väljakul veerel mängitakse. Äkki on Tallinna linnapea ametlikult puhkusel ja ma siin teen ülekohut?

Delfis oli pealkiri: Priit Toobal: Savisaar taandas end pingviinidest

Ma ütleks, et see on poolik tõde. Linnapea osales Vabadussõja võidusamba nurgakivi panekul. Mul on foto kus ta sammub hõlmade lehvides otse Jaak Aaviksoo kõrval mäest alla, kaitseministri käes oli silinder ristisamba ehitamise toetajate nimedega.

Postimees:

Samal teemal! 24.06 Savisaar väitis, et osales võidusamba avamisel (160)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga