blogid ja internettinimesed

Madonna kontserdi võltspiletid spämmi kaasabil

Kabala usu kummardaja Madonna ülistamise üritus toimub 4. augustil Tallinna Lauluväljakul. Usklike inimeste käest raha ära võtmiseks on aktiviseerunud ka petised, kes lausa Baltic Travel Reisid Oü nimel saadavad välja ilmselt võltsitud piletite müügipakkumisi.

madonna kontsert libapilet pakkumine (fake ticet offer)
madonna kontsert libapilet pakkumine (fake ticet offer). Baltic Travel Reisid OÜ omanik on Gaido Kreek (juhatuse liige)

ja selle kohta reageering meedias

Viimastel päevadel on paljud inimesed saanud e-meili, kus pakutakse müüa Madonna kontserdi pileteid hinnaga 945 krooni. “Ärge ostke kusagilt internetist või käest kätte pileteid, sest ühtegi piletit ametlikult enam müügis pole. Ka e-maili teel tulnud müügipakkumised ei vasta tõele. Ja lauluväljakule pole mõtet tulla ilma piletita,” rääkis Peeter Rebane Delfile.

http://www.epl.ee/artikkel/474738

Selle reisibüroo kohta aga pean vajalikuks lisada, et nende pakkumised hakkasid massiliselt laekuma 29. juulil ja selle tõttu on juhtum eriti kahtlane. Soliidne firma ei paku oma kaupa nagu viagrat või Rolexi kelli e-posti teel, tehes kulutuse vaid mõne sendi eest. Pealegi on nende praeguseks laekunud 6 (!) pakkumist saadetud välja ilmselgelt kordineeritud spämmi võrgu kaudu, mille allikad viivad Hansanet OÜ nimelise firmani, kellel on poole miljoni kroonine maksuvõlg ja ilmselt loodab spämmi saatmisest teenida lisakopikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga