eesti meediaeliitinimesed

Viharaadiot kuulates: Madonna on mõttetu nukuke

Massihüsteeria 4. augusti eesti meedias: kuidas fännid valmistuvad Madonna kontserdiks ja kuidas 70 000 tola lähevad kepslevat vanurit vaatama. Vahemärkusena: muusika on kuulatav, kuid kontsert mõttetu. Vikerraadios anti hinnang Madonnale: mõttetu nukuke. Ja ma olen täiesti päri selle helistajaga. Juba aastakümneid ei tee ta midagi kui selle eest ei saa raha ja taoline kommerts minu rahakotti küll lahti ei tee aga mina muidugi ei hakkaks hommikul suurima kuulatavusega raadios staari kohta avameelitsema.

– (saatejuht 4. minutil) Vikerraadio telefon on jätkuvalt avatud 6410 613, Kui teil on Madonna kontserdiga mõni kogemus, siis me hea meelega jagaksime seda ka ülejäänud Vikerraadio kuulajatega. /…/
Signe Kivi seevastu arvab, et ei olegi suur Madonna austaja aga suureks üllatuseks läks ta ikkagi kontserdile. Signel tuli selline tunne ja ma usun, et selline tunne võis tulla ka mõnel meie raadiokuulajal, kes meile nüüd liinile tuli. Hallo
– Tere.
– Tere hommikust.
– Tere hommikust.
– Kuidas on teie nimi?
– Minu nimi on Toomas.
– Tere Toomas. Kas teie olite üks 70 tuhandest eestlasest, kes eile Lauluväljakul oli?
– Ei, loomulikult mitte.
– Loomulikult mitte. Miks nii?
– No, kes ta on? Väike nukuke.
– Kuidas, kuidas?
– Väike nukuke. Mõttetu!
– Ah nii. No see on teie arvamus aga me ootame kindlasti ka teistsuguseid arvamusi Vikerhommiku kuulajatelt. Ma usun, et Madonnat mõttetuks nimetada on võib olla väike liialdus, sest olgu öeldud, 20 aastat laval püsinud pop-ikoon, ükskõik kui palju meedia temast ka rääkinud või üle rääkinud ei ole viimastel nädalatel on siiski päris palju väärt. Aga senikaua kuni Madonnat kuulanud inimesed veel virguvad hommikul võtaks tegelikult hoopis jutuks paar teist kultuurisündmust.

Kogu pikem vestlus Madonna kontserdi teemal .mp3 failina

0808774-viharaadio-logoLoomulikult lõppes taolise hinnangu järel helistaja sõnaõigus ning edasi rääkis vaid saate juht. Samuti ei võetud selle pooltunni sees enam Madonna kontserti jutuks, sest sõnad “väike nukuke, mõttetu” võiksid Madonnale külge jääda.

Muide, Madonnaga seostub mulle siiani väga tugevalt sõna plagiaat ehk laul Frozen, mis Belgia kohtus kuulutati koopiaks ühe sealse artisti laulust.

Aga jätkem kabala usulise Madonna teema, sest Eestist lahkusid ka tema saatjaskonna viimased liikmed natuke pärast südaööd ja päikesetõusuks oli Maarjamaa õhk puhas.

One thought on “Viharaadiot kuulates: Madonna on mõttetu nukuke

  • “kepslev vanur” on ilmselgelt väga ebaadekvaatne hinnang

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga