Ilmateate ilusate naiste rasked katsumused

Õhtuleht leidis Kroonikast pärineva loo Kanal 2 laulvast ilmatibist Kairit Tuhkanen´ist. Pearõhk asetati asjaolule, et tal kulub 5 tundi kodu ja töökoha vahet sõitmisele (Pärnu-Tallinn).

Minu tunnustus inimesele, kes teeb seda veel ühistranspordiga. Kasvõi selle pärast, et ei mängi egoisti ja ei transpordi enda pärast 1,5 tonni metalli(autot) iga päev umbes 127 kilomeetrit edasi ja tagasi.

Teisalt olen ka ise üle kuu käinud Tallinnast Pärnusse (2006.) ja kujutan üsna täpselt ette, millise ajakulu see ettevõtmine võtab. Minu tööpäev algas toona hiljemalt kell 5:25 uksest välja astumisega, et jõuda kell 7:45 Pärnusse. Õhtul samamoodi 2,5 tundi tagasi enne kui võisin ennast koju jõudnuks pidada. Ütlen, et teisest nädalast alates olin juba sedavõrd harjunud, et lihtsalt magasin selle vahemaa maha. Ma arvan, et ka Kairit kasutab seda puhkamiseks. Igatahes jõudu ja sitkust talle selleks edasi-tagasi sõitmiseks.

Pealegi on tal väga tulised konkurendid:

Reporter ilmateate lugeja Grete Klein
Reporter ilmateate lugeja Grete Klein

ja brünett

reporter ilmateate lugeja mari
reporter ilmateate lugeja mari

Ainus, kelle poolt ei ole konkurentsi karta oleks Peep Taimla, kes on lihtsalt teises ilu- ja kaalukategoorias

reporter ilmateate peep taimla pluusiga
reporter ilmateate peep taimla pluusiga

See ilmateate naiste teema meenutas mulle, et aastaid tagasi oli mul asja Maakri tänavale ja seal maja ees juttu ajades jäi juba tookord mulje, et seal ei tegutse mitte ajakirjandus vaid mingi missikool.

Kõige teravmeelsem kommentaar aga oli õhtulehe artiklile järgnev

0808497 kommentaar kairit tuhkanen ja viisitamm marjamaale

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga