Minu veregrupp Äripäevaga ei sobiks

Konkurentsi tihenemine on pannud ajalehed üksteise kohta majandusliku seisu avaldavaid artikleid kirjutama. Viimane neist oli Ekspress Grupi ja Delfi vahendatud spekulatsioon Äripäeva müümisest. Meelis Mandel tõttas seda kuulujutuks tembeldama. Tore, et ta lasi ka minu arvamusel ilmuda aga märkus, et “su kandideerimisel meile pole mõtet, ei osutu valituks niikuinii” oli mulle kinnitust andev sisu: Äripäev on poliitiliselt diskrimineeriv seltskond. Nende senine ärimudel on olnud keskerakondlaste ja keskerakondlike poliitikute sõrmede peale vaatamine, kuid hoopis ära on unustatud parempoolsed poliitikud. Selles pole midagi imelikku kui meedia toodet valmistav seltskond omab poliitiliste ideede seas oma lemmikuid aga taoline ennetavalt eitav otsus isegi ühtegi kandidaadi esitatud dokumenti omamata viitab pigem onupoja poliitika ja mitte personalipoliitika viljelemisele.

Algne arutelu leidis aset aadressil:

Ekspressi hambutust rünnakust

aga ma ei tee seda lingiks, sest muidu kajastub see ka teisel poolel kommentaarides. Oma kommentaari veelkord kommentaariga täiendada aga ei ole eriti mõttekas.

meelis mandel ei julgusta ajalehte kandideerima vale erakonna isegi endisele liikmele.
meelis mandel ei julgusta ajalehte kandideerima vale erakonna isegi endisele liikmele.

Viimati mõtlesin oma CV saatmise peale 2008. detsembris aga vaid loetud kuud hiljem pani ettevõte kogu oma äri kinni. Jutt käib Kalev Meediast.

Ma loodan, et Äripäevaga ei lähe samamoodi ehk ta on veel alles ka pärast 18. oktoobri valimisi (ajavahe oleks sama kui minu viimasel mõttel kusagil meedias ennast proovile panna).

Seniks aga lepin teadmisega, et Meelis saadab spämmi ja teeb veel seda nii kavalalt, et küsib sõnumi saatmise õigustusena luba seda sama spämmi saata.

)”]Received: from mail2market.net ([212.47.219.66])Kes tahab lähemalt teada, miks spam kirjade saatmine ei turguta ettevõtte majanduslikku seisu võiks lugeda spämmivate firmade taoliste juhtumite kohta kas käesolevast blogist (märksõnad hansalevi, hansanet, zuper) või www.spami.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga