blogid ja internett

raamatupidaja.ee säutsub twitters mõttetusi

Äripäeva portaal Raamatupidaja.ee tegi endale kodu populaarsesse veebipõhisesse suhtevõrgustikku Twitter. Aadressilt www.twitter.com/apraamatupidaja leiab alates tänasest raamatupidajate, personalijuhtide ja finantsjuhtide jaoks kõige olulisemad uudised, maksuspetsialistide ja juristide ekspertarvamused ning praktilised soovitused, kuidas maksuseadustes ja tööõiguses paremini orienteeruda. Twitterisse oma veebikodu tegemine on vaid üks uuendustest.

www.ap.ee

Kas panite tähele, et aadressiks on apraamatupidaja ja mitte raamatupidaja? Põhjus on selles, et loogiline aadress oli juba ära võetud ja selle tõttu pandigi oma konto ette sõnad ap ehk siis justkui äripäev lühendina.

Minu meelest täiesti lootusetu algatus.

Esiteks on twitter mõttetult piirav. Pead alati sõnu ümber seadma ja kaaluma kuidas 140 märgi sisse ära mahtuda.

Teiseks on loogiline aadress juba kellegi teise poolt võetud ja pead hakkama alati selgitama, et mitte twitter ja raamatupidaja vaid ap ning raamatupidaja. Samas nende interneti aadress on ikkagi raamatupidaja.ee

Kolmandaks on firmade turundusse sotsiaalmeedia kaasamine muidugi uuenduslik ja laseb inimestel mängida aga sellega tegelikult teenimine on vägagi raske. Näiteks youtube või blogspot ei ole minu teada välja mõelnud tulu teenimise mudelit. Twitteri puhul ei maksa seda samuti loota.

One thought on “raamatupidaja.ee säutsub twitters mõttetusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga