XP kasutajad ei kiirusta sellest loobuma

Üsna huvitavad käsitlused www.digi.ee lehel. Seal oli algselt pealkiri “Windows XP kasutamine langeb lõpuks” ja hiljem redigeeriti see “Windows XP kasutamine hakkab vähenema“, milles rõõmustatakse, et inimesed aegamisi ostavad uue riistvara juurde ka uue tarkvara.

Minu jaoks on nii Vista kui Windows 7 ise järgi katsetamata. Jah, olen seda esimest küll mõned tunnid kasutanud aga mitte piisavalt, et hinnata seda võrdluses XP-ga. Küll aga olen samuti digi lehel arvamuse avaldajatega nõus, et praeguse arvutiga rahul olles pole nagu põhjust uuemat soetada ja selle juurde ka järjekordselt uut tarkvara. Minu praegune arvuti on natuke üle 3 aasta vana ja ma olen sellega täiesti rahul. Vahepeal olen lihtsalt mõned kõvakettad juurde ostnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga