majandus

Rannamõisa uus kaubamärk rebasega paneb kahtlema

Endiselt toimiva kalev.ee portaali vahendusel sain teada, et Maag Grupp (ilmselt rublade müügiga tšetšeenidele tegelenud Tiit Pruuli, Agu Kivimägi ja Marek Strandbergi firmaga seotud) lihatööstus on turule tulemas uue kaubamärgiga, millele kulub 500 000 krooni. Väikse rebase kohta suur hind, peaks mainima.

Rannamõisa tootejuhi David Pärnametsa sõnul on rebase kujund positiivne nii väikestele kui suurtele tarbijatele, kuid olulisim on siiski idee, mida ta kannab. „Küllap rebane juba teab, mis hea on ja mida valida,“ naeris Pärnamets. „Kuna Rannamõisa tooted on kõrge kvaliteediga ja aastatega oleme saavutanud kindla positsiooni linnulihatoodete eksperdi ja tootjana, siis pidasime oluliseks seda ka uues kaubamärgi kujunduses arvestada,“ rõhutas ta. Kaubamärk „Rannamõisa“
nimetusena ei muutu. Kaubamärgiuuendus hõlmab lisaks rebase sümbolile ka uut hüüdlauset „Rannamõisa – linnuliha ekspert“ ning uut pakendite värvilahendust. Seni Rannamõisa toodetel domineerinud punasele ja kollasele värvile lisandub
roheline toon.
http://www.kalev.ee/est/?news=989624

Mulle meenub, et suvel käis Rannamõisa ja Tallegi vahel kaubamärgi vaidlus, mis päädis munasõja ja kümnete tuhandete munade arestimisega.

Tookord oli Maag selle võltsija rollis ja pidi oma munade pakendit muutma.

Pärast taolist juhtumit jääb mulle küll väike kahtlus sisse selle uue rebase kujundi kasutamise juurest. Kas seda virutatakse ka kellegi tagant?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga