eesti meedia

Ilmateade ei tea ikka midagi

Eile siis lubati jälle vihma ja lörtsi ning Barentsi merelt saabuvat madalrõhkkonda. Ometigi oli reedene päev vihmata ja sooja päiksepaistega. Samuti tänane laupäev on olnud täiesti rõõmu tekitav: vahelduv pilvisus aga päike kogu aeg säramas. Ilmateade ikka ikka ei tea asja, vähemalt see ETV oma, mida olen jälginud.

ilmateade eksib 2okt9 ennustus 3oktiks. Pange tähele sinis vihma piisaga pilvi Virumaal ja Pärnumaal.
ilmateade eksib 2okt9 ennustus 3oktiks. Pange tähele sinis vihma piisaga pilvi Virumaal ja Läänemaal.

2 thoughts on “Ilmateade ei tea ikka midagi

  • Otsides google-ist “mart laar blog”, sattusin teie toimetatud aadressidele. Kas teie arvates on eetiline säärase mimikriga kasutajaid eksitada, pannes peibutuseks üles oma propagandasaite?

    Mõnes mõttes muidugi – palju õnne! – see on tehniline meisterlikkus! Te olete sellega palju vaeva näinud, vaadates tohutut materjalilasu neist paljudes dot.com saitides. Kuid teie tegevusel on küljes tugev petmise maik! Petmine inimlikus, mitte juriidilises tähenduses.

    Mannetu. Väga mannetu. Oma eesmärke te saavutada ei suuda, lihtsalt vihastate inimesi!

    Et mu kiri väga negatiivsena ei tunduks siis tahan avaldada tunnustust et selle rõveda urruaugusaidi maha võtsite! Tubli poiss! Kõigis meis on varjatud pool, mida ei pea alati avalikkusele paljastama.

    Raimond
    (ei ole ühegi erakonna liige)
    – – –
    Tolerantse inimesena jätan selle ülesse. Siiski pean selgitama, et selle esialgse saidi suhtes pead pöörduma tänuga kellegi teise poole. Mina lihtsalt panin aadressi viitama ühele tuhandetest taolise sisuga lehtedest. Kui sulle ei meeldi Marti lugeda siis võin panna selle näiteks Villu Parveti toodetud sisule või IRL-i liikme Bellanova piltidele viitama. Mis puudutab sellega nähtud vaeva, siis seda on olnud kokku poole tööpäeva jagu. Igapäevast tööd teeb server omapäi.
    Virgo

    Reply
    • Tänan tolerantsuse eest! Ja nüüd tulin huvi pärast spetsiaalselt siia saidile, ei otsinud Mart Laari. Mart Laar ei viitsi oma blogisse nii tihti kirjutada 🙂 ja pole põhjust seal tihti lugemas käia.

      Mul on õhkõrn lootus, et mõistad miks ma sõna võtsin. Kohe selgitan.

      1) Nimega “Virgo Kruve” meenub mulle sait isamaa.com ja sellelt avanev rõvedus. On vaid tehniline nüanss, kes selle sisu reaalselt üles pani või oli tegemist vaid viitamisega. Kas sa endiselt tunned, et oled sellise teo üle uhke?

      2) Google-i abil teatud poliitikute ja erakondade nimesid (isamaaliit, mart laar blog) otsides ei tule kõigepealt ette originaalsaidid, mida otsingut tehes eeldataks, vaid tead isegi mis. Sellega pidi ikka natuke vaeva nägema. Search engine optimization? Kas see on tahtlik tegu? Kas see on eetiline?

      Villu Parvet? Bellanova? On sul sellega mingi isiklik teema? Siiski, ma parem ei laskuks sellesse.

      Tervitades,
      Raimond

      Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga