Kelle fotoga sarnaneb Virgo Kruve?

Juhtusin täitsa huvitava sisuga lehe otsa. Lehe facesaerch.com põhimõte näib olevat inimese kohta käivate fotode kokku kogumine. Nii saaks ka teada, kuidas näeb Virgo Kruve välja. Kuid mida ütleb see leht minu kohta? Jah ma tean, kõik mu vihkajad ja fännid oleksid sellest huvitatud.

Järgnevalt video tulemustega.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sPfMLjtnpHU]

Selgub, et minu pildi pähe pakutakse kasutajale järgnevaid tuntud inimesi: Mihkel Kärmas, Toomas Hendrik Ilves, Mart Laar, Indrek Tarand, Ene Veiksaar, Keit Pentus, Jürgen Ligi, Andrus Ansip ja Ivari Pader, Koit Pikaro, Jüri Pihl, Maret Maripuu, Anu Välba, Juhan Parts, Rain Kooli, Kristiina Ojuland, Jürgen Ligi, Kristiina Raudsepp, Olga Nõmm, Rainer Nõlvak, Kalev Andres Rebane, Gunnar Graps ja terve hulk tundmatuid inimesi.

Ma olen muidugi meelitatud sarnanemisest presidendiga, praeguse ja endise peaministriga, 2 Euroopa Parlamendi saadikuga, kahe ministri ja 2 endise ministriga, olen üheagselt nii mees- kui naisajakirjanik televisioonis, mõnikord oman isegi DD-korve ja juukseid pikkadest brünettidest kuni kiilaspeani.

Ma ei tahtnud sellega vähendad taolise lehe ja teenuse tõepärasust või vajadust aga ennekõike näitlikult selgitada, et mõnikord ei peaks oma pilte internetis levitama. See tagab mingisugusegi anonüümsuse ja saad rahulikult tänaval kõndida või kasvõi internetis blogida. Samuti ei pea kartma, et keegi võtab sinu pildi ja teeb sulle libakonto ükskõik siis millise pori loopimiseks. Ja kord avaldatud materjali enam internetist kokku ei korja. Seega on parem ennetada.

Eriti peaksid olema oma piltide suhtes ettevaatlikud teismelised suhtlusportaalide kasutajad (meenutage seda hispaanlanna juhtumit Pealtnägija saatest, kus pilte kasutati järjest räigemate materjalide väljapressimiseks) kuigi ma saan aru, et sellises vanuses on see väga suur kiusatus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga