Õudne, pean Rakvere linnas valimistel konkureerima pätiga

Teisipäeval 6. oktoobril oli Rakvere teatris valimistel kandideerijate debatt. Kuulsin seda poole pealt ja sain šoki. Tuli välja, et viimased 7 aastat on volikogus olnud hirmus inimene. Rainer Miltop tutvustas ennast kui “Pika tänava pätt”. Mind võttis sõnatuks.

Ma saan aru, et IRL-i inimesed on mõnikord ausad ja lapsesuud ehk täitsa laarid aga kas ennast tutvustades tuleb rõhutada sõna pätt? Muidugi kasvatust ei muuda aga mina arvan, et esimese asjana seda küll ei peaks ütlema.

Kuid kuulake ja vaadake ise:

[youtube= http://www.youtube.com/watch?v=rV4GzFKenkU]

One thought on “Õudne, pean Rakvere linnas valimistel konkureerima pätiga

  • 8. oktoober 2009 at 15:17
    Permalink

    Olin ka debatil ja see “Pika tänava pätt” teema kerkis juba natuke enne üles – siis kui mikrofon veel küsijateni ei jõudnud ja seetõttu pole see eelnev ka debati lindistusel nii hästi kuuldav. Igatahes küsiti enne, et mida saaks linnavolikogu ja -valitsus teha selleks, et info nende tegevusest paremini iga viimse kui linnakodanikuni (kaasa arvatud Pika tänava pätid) jõuaks. Sealt siis termin, mida Miltop ja veel mõni küsija hiljem kasutasid.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga