Eile oli dinosauruste päev

Tundub, et kevadel Tallinnas välireklaami korraldanud ettevõtjad on nüüd asunud oma “jalutuskäik dinosaurustega” etendust reklaamima ka televisioonis. Kuidas muidu seletada, et filme ETV ja Kanal 2 kanalil. Pühapäeval näitasid mõlemad sarnase temaatikaga filme ja need sauruste etendused peaksid ka oktoobri lõpus või novembri alguses olema.

dinosauruste film televisioonis 25 oktoober 2009. andmed www.kava.ee
dinosauruste film televisioonis 25 oktoober 2009. andmed www.kava.ee

Kusjuures need olid veel sedavõrd kavalalt paigutatud, et esmalt Kanal 2 ja siis ETV otsa.

Väga põhjalikku tausta ei kirjuta siia, sest muidu reklaamiksin ka ise seda üritust aga ütlen, et mingi ajakirja vahel saadud 4 tunnine DVD “Dinosauruste radadel” muutus juba esimese tunni ajal väljakannatamatuks. Eriti sealne helitaust, mis meenutas pidevalt küüntega tahvli kriipimist või mingit muud ebameeldivat kriiksumist.

dvd dinosauruste radadel esikaas. foto virgo kruve
dvd dinosauruste radadel esikaas. foto virgo kruve

Hoian siiski teemal silma peal, sest mul on sisetunne, et need välja reklaamitud kontsertid võivad ära jääda seoses majanduse surmaga (MaSu).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga