inimesed

Kindel EI linnugripi vaktsiinile

Äkki aitaks sellest seagripist “probleemi” tegemisest, sest viirus on ohutum kui tavaline hooajaline gripp ja allub väga hästi ravile. Tõsi, mõni on surnud aga igal aastal tapab “tavaline” gripp maailmas 500 000 inimest.

Samuti on vastutustundetu kutsuda ennast vaktsineerima. Õnneks oli 29. oktoobril Vikerraadio Uudis+ saatesse helistajatest valdav enamus selle vajaduse vastu ja samuti ütles 73 % internetis arvamust avaldanutest, et isegi tasuta vaktsiini korral ei oleks nemad sellest huvitatud.

seagripp vaktsiini ei soovi 73 protsenti

http://vikerraadio.err.ee/saade/uudispluss/902

Järgnevalt minu kirjutatud kommentaar koopiana Tiia blogis analoogsele vaktsineerimise postitusele.

Kas tõesti on ära unustatud, et kunagi oli SARS (umbes aastal 2002.) ja siis tuli linnugripp, mis pidi ka hakkama inimesi tapma?
Nüüd siis seagripp H1N1 A ehk kõigest üks tüvi paarisaja(?) viiruse tüve seas. Seda ütles ka tervishoiu eest vastutuva Tiiu Aro välja, et “tavalise” gripi tüsistuste tõttu sureb kuni 0,6 protsenti nakatunutest aga seagripi puhul vaid 0,1 protsenti ehk tegemist on isegi vähem ohtliku gripiga kui see igal aastal tekkiv hoojaline viirus.
Ma ütlen otse, et see vaktsiin on ravimitööstuse tulude päästmiseks. Aga äkki hoopis uue pandeemia algatamiseks, sest viirus süstitakse antikehade tekitamiseks otse vereringesse. Siiani on see seagripp suutnud tungida vaid limaskestadeni (nina, kurk, kopsud) aga mitte vereringesse! Kui tal see õnnestuks, siis äkki tekiks ka uus HIV laadne laastav pandeemia.
Nimetage mulle aasta ja sündmus, mille järel HIV hakkas inimeste seas levima. Me teame üsna täpselt Mehhikos seagripi algust ja kuupäeva aga HIV kohta isegi mitte alguse saamise regiooni või aastat. Seejuures suudetakse isegi keskaegseid katku ehk musta surma epideemiaid nende alguskohtadeni tuvastada (kandjaks olid rändrotid).
Tegelikult on ka HIV alguse kohta dokumentaalselt tõestatav lähtepunkt aga seda püütakse mitte laialt avalikustada. Nimelt Lääne-Aafrikas tehti kunagi inimeste vaktsineerimist rõugete vastu. Hiljem tuvastati samast regioonist ka esimesed HIV nakkuse saanud inimesed. Praegu on teooria (sellest oli pikk prantslaste dokfilm), et HIV sattumine inimese vereringesse oli meditsiinitööstuse teadmatusest. Nimelt kasutati rõugevaktsiini tegemiseks ahvide verd aga möödunud sajandi keskpaigas puudusid võimalused ja isegi oskus otsida ahvidel leviva viiruse tekitajaid preparaadi valmistamiseks kasutatavast verest. Tulemuseks oligi ahvide hulgas levinud haiguse kandumine teisele liigile: Homo Sapience. Vahendajaks oli veri ja ebapuhas meditsiinitööstuse tooraine.
Lisan juurde, et planeedil Maa on inimesi liiga palju ja kõik epideemiad ning katastroofid selle nuhtluse vähendamiseks on looduse poolne reageering. Iga 3 sekundi tagant sureb maailmas mõni inimene nälga. Sama palju ehk 2,5 kuni 3 miljonit aga igal aastal malaariasse.
Näiteks mina kardaksin rohkem hullu lehma tõbe (CJD või BSE) sisse söödud lihast, sest kõik loomade raiped jahvatatakse kondijahuks ja söödetakse uuesti loomadele sisse. Või siis söödetakse mulle hiina piimapulbriga plastiku melamiini.

Lõpuks, selle seagripi paanika kohta kirjutasin juba 15. juulil: Jätkub seagripiga hirmutamine,
http://www.kesknadal.ee/est/g2/uudised?id=12854

Praegu toimub gripi paanika Ukrainas aga seal on lähenemas suured valimised ja kodus istuvad ning tänavatelt ära hoitud inimesed on hea vahend, et ei tuleks jälle mõna revolutsiooni selle viimase kollase revolutsiooni riismete prügikasti pühkimiseks.

One thought on “Kindel EI linnugripi vaktsiinile

  • Antud teemas tuleb nõustuda ja kahe käega alla kirjutada. Lisaks veel juurde ka selle, et hirmutamiskampaania osana väidetakse nagu tapaks seagripp inimesi. Näiteks eilne uudis, kus Soomes tappis seagripp 8 aastase tüdruku.

    Tegelikult artiklit lugema asudes selgus, et tüdruk ikkagi suri kopsupõletikku.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga