eesti meediapaanika

Avasin blogis uue rubriigi: paanika

Seoses meedias toimuva hüsteeriaga pidin sündmuste kirjeldamiseks avama uue rubriigi ja pärast mõnetist kaalumist otsustasin selle nimeks panna paanika. Lisaks seagripile H1N1 saab selle alla panna ka tulevikus tekkivaid kampaaniaid ehk “õhku visatud parte”, millega juhitakse inimeste tähelepanu olulisematelt teemadelt kõrvale.

Mina olen kindel, et praegust hooajalist haiguspuhangut kasutatakse ära selleks, et jätta kajastamata majanduskriisi teema. Keda ikka huvitab, et hetkel on jõude 81 000 inimest (ametlikult aga mitte-ametlikult võib selle korrutada 1,5-ga). Selle asemel pead “muretsema” haiguse pärast, mis pealegi on kergem kui kõigil varasematel aastatel Eestis liikvel olnud gripp ja kõik seni avastatud juhtumid on toodud reisil olemisega sisse. Pealegi on ju Soomes hirmus-hirmus epideemia ja küllap see jõuab ka Eestisse. Tervelt 9 nakatunud inimest ja mis sellest, et ameerikast tulnutel on see number kolme kordne.

Sellel põhjusel toimus vähemalt esmaspäeval ja teisipäeval ERR-i ehk Eesti Reformierakonna Ringhäälingu kanalil Vikerraadio igal täistunnil Keskerakonna liikmete kohtuasjade kajastamised (Tallinna abilinnapea ja 10 aastat tagasi erakonnast lahkunu tegevus erafirmas töötades).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga