blogid ja internettinimesed

Kooselu peabki olema kannatus sest õnnelik saab olla vaid armukesega

Tiger Woods polnud mitte ainult miljardär, vaid ka ilusa mulati tütre isa. Nüüd tuli avalikuks, et viimastel aastatel oli tema voodis mitte ainult valge rootslanna, vaid rohkem kui tosin muud naist.

Õhtuleht refereeris selles valguses Cosmopolitani ja võimalikke märke meeste truudusetusest. Eriti kummaline tundus neljas:

Miski ei ärrita teda. Kui ta oli enne äkilise iseloomuga, kuid hakkas järsku käituma nagu vagur talleke, siis võib põhjus olla muudatuses tema seksielus. Võõra naise tähelepanu võib teda justkui kõrvust tõsta, muutes sinu kallima lustlikuks rõõmupalliks. Uuri välja, miks ta nii õnnelik on.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=358928

Sellest jääb mulje, et naisel pole muretsemiseks põhjust niikaua kui mees ei ilmuta õnne märke. Kui ta järsku lõpetab etteheidete tegemise, ei virise enam Sinu välimuse või valikute üle ega vaevu enam isegi mitte vastu vaidlema, siis on asi selge – tal on armuke. Oh, anna jumal lollile andeks kui ta seda usub!

Kirsti Timmer tõi jällegi siiani eetris oleva aga umbes 20 miljonilise võlaga (said uue ringhäälingu litsentsi sellest novembrist ja võimalik, et varasem firma ja võlg jäetaksegi tasumata) raadio Sky+ eetris välja juhtumi enda elust. Ta nuhkis ka mehe järgi tema telefonis ja soris asjades ning ühekorra leidis siis auto kindalaekast sellised, nagu ta kirjeldas, siis väga ilusad ja väiksed kindad. Nõudis nende kohta selgitust, sest tema ise neid ei olnud ostnud. Mees viis ta siis Statoili bensukasse, kus müüdi täpselt samasuguseid 9 krooniga ja selgitas nende ostmise vajaduse ära. Igatahes pärssis see edaspidi Kirsti soove oma kaaslase järel kontrollida.

Siiski ei maksa seda eelpool viidatud Õhtulehe teksti päris asjatuks pidada, sest armukese kohta osunduvad nii enda välimuse eest hoolitsemine kui ka võimalikud uued lõhnad ja pesuained. See on isegi teaduslike uuringutega tõestatud, et abiellumise järel suureneb abikaasade kaal, sest neil on vähem põhjust ennast vormis hoida.

Siiski peaks rõhutama, et esimese punktina viidatud arvuti ja telefoni endale hoidmine ei tähenda minu meelest mingit märki kõrvalsuhte kohta. Minu jaoks on nii arvuti kui telefon sama personaalne nagu hambahari ja mõte seda kellegagi jagada täiesti vastumeelne. Kui tahan neid leida harjumuspärasest kohast ja viimati jäetud konditsioonist, siis jagamine jääb ära.

Kui tulla veel tagasi Tiger Woodsi kõrvalhüpete juurde, siis neil on päris rahaliselt mõõdetav kahju. Nimelt lõpetas temaga reklaamide lepingu rahvusvaheline juhtimise ja outsorce´imise korporatsioon Accenture. Samuti kolis tema naine koos lapsega tagasi Rootsi ega kanna isegi enam tema sõrmust. Samuti tegi ta golfi mängimises teadmata pikkusega pausi, mida inglise keelsed ajakirjanikud üritavad igal viisil lahti kodeerida ajaliseks mõõtmeks (kas hooaja lõpuni, aastaks või millekski kolmandaks).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga