inimesed

Vabadussõja võidusamba hädades on süüdi pedofiilid

Eile süttisid alates septembrist pimedana seisnud Vabadussõja monumendi tuled. Samba rist ja viletsus jätkub, sest 1 õnnistaja oli pedofiil.

22. juuni õhtul rivistati klaasist ja betoonist samba otsas olevat risti sisse õnnistama 12 erineva risti usu koolkonna esindajad. Üheks selliseks oli ka sügisel pedofiilia süüdistuse saanud Armeenia õigeusu preester Armen Andranikyan.

armen andranikyan armeenia õigeusu kiriku pedofiil kohtus ajakirjandust pildistamas. Foto ETV 2.12.2009
armen andranikyan armeenia õigeusu kiriku pedofiil kohtus ajakirjandust pildistamas. Foto ETV 2.12.2009

Tsiteerime 12. oktoobri siin blogis ja www.eestiekspress.com samuti avaldatud teksti:

Mis puudutab kirikut, kurjust ja kelmust siis täna tuli kohtu otsus mõista süüdi Armeenia õigeusu preester pedofiilias (kasutas 9-aastast poissi).

etv pedofiilias kohtotsus kirik vaimulik armen andranikjanetv pedofiilias kohtotsus kirik vaimulik armen andranikjan

Ta oli ka üks tosinast vaimulikust, kes käis 22. juuni hilisõhtul õnnistamas tehnofallost või Vabadussõja võidusammast. Juba sellel ajal oli kohtus pooleli tema süüdistus 9 aastase poisi noku näppimises. Mis teha kui hunt poeb lamba nahka ja varjub semiidi suguharu muinasjuttude raamatu taha.

Lisame siia juurde, et risti kujulise samba ehitamise tellis pedofiil Kaur Hanson reklaamide eest tasunud Isamaa ja Res Publica liit, kes arvas ta enda liikmete seast välja sügisel pärast Ekspressi vastava artikli ilmumist. Pedofiil vahistati juba kevadel ja siis käis veel palavikuline samba ehitamine, mis pidi muideks valmis saama 2008. aastal Eesti Vabariigi 90 aastapäeva pidulikuks lõpetamiseks 28. novembril. Isegi 7 kuud hiljem avatuna ei saadud seda jumalale meelepäraselt ehitatud või siis sisse õnnistatud ja jamad valgustuse ja punaseks tõmbuvate paneelidena hakkasid kohe pihta. Ma isegi ei välista, jumal tegi nalja kui lasi pedofiili sisse õnnistatud ausamba klaasile tekkima hakata punastel laikudel. Tavalise inimese jaoks ongi see punane laik aga pedofiili jaoks võib see olla hoopis poisi päraku sarnane ja sammas teadagi, on peenise kujuline. Seega pedofiilide täielik õndsus: fallos ja pedofiili sihtmärk – sulgurlihas.

Ma pean siinkohal veel mainima, et selle risti ja viletsuse tellisid pedofiil Kaur Hansoni erakonna kaaslased Isamaa ja Res Publica liidust: kaitseminister Jaak Aaviksoo tellis selle ehitamise 60 miljoni krooni eest (kogu projekt umbes 110 miljonit), ehitamise järele vaatas IRL-i Aivar Reivik (kelle valgustuse lahendus tekitas kaitsepolitseis kahtlusi korruptsioonis) ning selle kavandasid jällegi noored poisikesed, eesotsas IRL-i liikme Rainer Sternfeld´iga.

Täna olid samba autorid Terevisioonis ja tutvustasid ka selle risti ja viletsuse ajaloolist tausta ja ilustatud versioonis ka ehituse protsesse. Autoritena ei saa nad muidugi vastutada ehitaja praagi pärast aga nemad valisid ka tehnoloogilisi lahendusi ja kui need olid teiste ekspertide poolt juba ette ebaõnnestunuks kuulutatud, siis on nad kaasvastutajad ja ilmselt ka rumalad. Tark inimene nimelt õpib teiste vigadest, loll peab need ise läbi tegema.

Selle lõiguni oli risti ja viletsuse sambaga ehk Eesti edu maha matmise koha tähisega seotud 2 pedofiili: ehitamist vedanud Isamaa ja Res Publica liidu ehk IRL´i valimis- ja reklaamikampaaniate autor Kaur Hanson ning sammast õnnistamas käinud kristlik vaimulik Armen Andranikyan. Öeldakse küll, et kaks ilma kolmandata ei jää

Ristisamba autor Rainer Sternfeld (vasakult kolmas) koos oma hea sõbra ja kaasautoriga, kellega nad on kõike koos teinud. Täpsemalt siis sammast kavandanud ja viimasel ajal ka mingeid teisi projekte. Foto ETV terevisioon 18.12.2009
Ristisamba autor Rainer Sternfeld (vasakult kolmas) koos oma hea sõbra ja kaasautoriga, kellega nad on kõike koos teinud. Täpsemalt siis sammast kavandanud ja viimasel ajal ka mingeid teisi projekte. Foto ETV terevisioon 18.12.2009

… aga ma loodan siiski, et vähemalt kolmanda pedofiili seotus selle maitsetuse monumendi ehitamisega ei osutu siiski tõeks. Pole olemas rüvedamat asja kui laste vastu suunatud vägivald.

Ma üldse ei imesta kui Kaur Hanson oli IRL-i maine eest hoolitsejana see, kes avastas lehe www.isamaaliit.com suundumise lehele pepuseks.com ja tundis ennast sellest ka isiklikult häirituna ja teavitas siis sellest Ekspressi Tarmo Vahterit. Too viimane ei vaevunudki välja kirjutama, et esimene domeen suundus teise sisule ja selle taga olid hoopiski teised inimesed ja mitte mina. Tuleb välja, et ma osutasin väga hella IRL-i kohta, sest mis te arvate, kuidas Kaur Hanson pedofiilina oma kasupojaga ikkagi seksis? Õige, ta pepuseksis.

Seega on taaskord päevakorda tõusnud isamaaliit.com lehe suunamine mõnele IRL-i inimeste kalduvustele vihjava sisuga lehele. Mul pole aimugi, millised on need pedofiilide ringkonna kuumad lehed aga kui minust avarama silmaringiga lugejad juhtuvad seda teadma, siis palun soovitage neist mõnda. Ma saadan heal meelel kõik Mart Laari blogi otsija siis sinna edasi. Pornostaar Bellanova partei, nagu see IRL ju on.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga